Cuma, 02 Şubat 2018 17:09

Biz Terör Sürüsüne Karşı Tek Yüreğiz

Zeytin Dalı Harekatına Destek amacıyla bugün yapılan Terör Sürüsüne Karşı Tek Yüreğiz Basın Açıklamasına ASDER adına Genel Başkan Yardımcıları Necmettin KELEŞ ve Av. Ahmet TAYLAN katılmıştır.

Üyesi bulunduğumuz çatı kuruluş TGTV nin basın açıklaması aşağıdadır.

ASDER YÖNETİM KURULU

​​"ORTAK VİCDANIN SESİYİZ, TERÖR SÜRÜSÜNE KARŞI TEK YÜREĞİZ"

"Bazı ülkeler, sınırımızın güneyinde, terör örgütlerini biraraya getirerek, güvenliğimizi tehdit edecek adımlar atmışlardır. Bölgemiz ateşten bir çember haline gelmiştir. Son yedi yılda komşumuz Suriye'de bir milyondan fazla insan iç savaş sebebiyle ölmüş, dört milyona yakın muhacir ülkemize sığınmıştır. Ülkemiz Suriye kaynaklı terör saldırılarına maruz kalmış, yüzlerce sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Son bir yılda Suriye sınırından ülkemize yedi yüzden fazla terör saldırısı olmuştur. İslam Dünyasını parçalamak isteyenler, Türkiye'yi de bölmekistemektedirler. Aynı blokta yer aldığımız devletlerin destek verdiği terör örgütlerince, Türkiye güney sınırından ablukaya alınmaya çalışılmaktadır. Devletimizi yıkmak ve parçalamak üzere planlar yapılmış ve adımlar atılmıştır." 

Türkiye'yi bir terör sarmalı içine çekemeyenlerin, şimdi de sınırlarında bir terör koridoru oluşturmasına değinen Akbulut, şöyle devam etti.

TÜRKİYE DÜNYA BARIŞINA ÖNCÜLÜK YAPIYOR 

"Dünya barışına önemli katkı sağlayan Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak için tüm süreçleri işletmiş, üyesi olduğu uluslararası güvenlik örgütlerini, teröre karşı birlikte hareket etmeye davet etmiştir. Bu çabalardan bir sonuç alınamamıştır. Dost bildiğimiz ülkeler ve kuruluşlar bizi terör örgütleri ile başbaşa bırakmışlar, bayraklarını kullanma hakkı bile vermişlerdir. NATO, antlaşmalar gereği sınır güvenliğimiz için vermesi gereken PATROİT füzelerini de geri çekmiştir. Türkiye, 15 Temmuzla başlayan işgal hamlesine son vermek ve sınır güvenliğini sağlamak için “Zeytin Dalı Harekâtını” başlatmıştır. Askerimizin, bu harekâttan zaferle döneceğine inancımız tamdır. Bu harekat bir ülkeye yada bir etnik guruba yapılmamıştır. Zeytin Dalı, barış ve huzurun sağlanması için terör sürülerine karşı başlatılmıştır. Türkiye, ne tarihinde ne de bugün, hiçbir sömürgeci amaç peşinde olmamıştır.

TGTV Başkanı, Zeytin Dalı Harekâtı'nın  ÖSO ile yapılmasından rahatsız olanlara karşı, ÖSO'nun Suriye'nin meşru gücü olduğunu söyledi.

ÖSO SURİYE HALKININ MEŞRU GÜCÜDÜR

"Zeytin Dalı Harekâtı, yayılmacı politikalarını hayata geçirme çabası içinde olan siyonist gücün hevesini kursağında bırakacak, “Büyük İsrail Projesine” de set çekecektir. Türkiye emperyalist güçlerle savaşmaktadır. Batılı güçlerin maşası olanlara hiç laf etmeyenler, ordumuza ve ona yardım eden ÖSO'ya dil uzatmaktadırlar. Amaç cephede TSK'yı zayıflatmaktır. ÖSO mensuplarının dedeleri Çanakkale'de bizimle omuz omuza savaşmıştır. Suriye halkının tek meşru gücü olan ÖSO, hem Suriye hem de bizim için savaşmaktadır. DEAŞ terör örgütüne karşı operasyon yapacağız diyerek, 65 ülkeyle koalisyon kuran ABD, teröristlere binlerce tır silah taşımış ve onları eğitmiştir. Desteğini de sürdürmektir. Bu gerçekler ortadayken, ABD'ye birşey demeyenler, Türkiye'ye dil uzatıp, ordumuzu yıpratmak istemektedirler. ÖSO'ya hakaret edenler, terör örgütlerini meşru göstermek isteyenlerdir. Ordumuz ve ÖSO, sivil halka zarar vermemek için gerekli hassasiyeti göstererek terörle mücadele etmektedir.

Türkiye'nin başarısının mazlum milletlere ve İslam Dünyasına moral vereceğinin altını çizen Akbulut açıklamasını şöyle sonlandırdı.

AFRİN ZAFERİ MAZLUM MİLLETLERE MORAL VERECEK

Devletimiz, güvenliğimiz - bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz için adım atmıştır. Vatandaşlar ve sivil kuruluşlar olarak beraberliğimizi ve kardeşliğimizi muhafaza ederek destek olmalıyız. Bu günler siyasi hesapların yapılacağı günler değildir. Türkiye'nin başarısı mazlum milletlere ve İslam Dünyasına moral vermektedir. Korku, tuzak ve tehditle kendi içine hapsedilmiş koca İslam alemi, İnşaallah Afrin zaferi ile kendi prangalarını da söküp atacaktır. Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, üyeleriyle birlikte “Zeytin Dalı Harekâtını” desteklemektedir. TGTV, Kahraman Ordumuzun, Devletimizin, devletimizi temsil eden Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındadır. Emperyalist güçlerle savaşan ordumuzun muzaffer olacağına inancımız tamdır. Dua etmekteyiz. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Ordumuza zafer diliyoruz." 

Av. Hamza AKBULUT

TGTV İcra Kurulu Başkanı

Son Düzenlenme Cuma, 02 Şubat 2018 17:18
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...