Cuma, 01 Nisan 2016 10:02

TERÖR MAŞA OLARAK KULLANILMAKTADIR

TGTV, 31.03.2016 Tarihinde üye kuruluşlarıyla birlikte  Ensar Vakfı Konferans Salonu'nda  "TERÖRÜ TELİN" basın toplantısı yaptı. Toplantıya ASSAM’ı temsilen Adnan TANRIVERDİ, ASDER’i temsilen Reşat FİDAN ve Varol YÜKSEL katılmıştır.

 

 Basın toplantısında son günlerde ülke ve dünya gündemini meşgul eden terör olayları telin edildi.  Toplantı basın bildirisi 250 STK adına TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Hamza Akbulut tarafından okundu. TGTV Başkanı  Ensar Vakfı üzerinden yapılan kara propagandayı da kınadı. Basın bildirisinin tam metni aşağıdadır.


Kıymetli Basın Mensupları ve Gönüllü Kuruluşlarımızın Değerli Temsilcileri
 
Bugün burada, terörü tel’in etmek için bir aradayız. Ankara’da, İstanbul’da, Paris’te, Brüksel’de, Pakistan’da sivil ve masum insanlar katledilmiştir.

         Terör insanlığın ortak düşmanıdır. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenler şunu bilmelidirler; milletimizi yıldıramayacaklar ve milletimize boyun eğdiremeyecekler.

         Farklılıklarımızı zenginlik olarak görmekteyiz. Milletimiz birlik ve beraberliğini sürdürecektir. Ülkemizdeki terör faaliyetleri iç dinamiklerden kaynaklanmamaktadır. Türkiye dünyada yükselen bir değerdir.

Terörle dış düşmanlar Türkiye’yi parçalamak, diz çöktürmek istemektedirler. Batılı müttefiklerimizin ülkemizdeki terör olaylarına duyarsızlıkları açıktır. Millet olarak oyunun farkındayız. İslam Dünyası parçalanarak dizayn  edilmek istenmektedir. Ülkemizin etkinliğini önlemek için terör maşa olarak kullanılmaktadır.

 Teröristler, birliğimiz ve kardeşliğimizle hüsrana uğrayacaklardır. Teröre arka çıkanlar, teröristleri destekleyenler emperyalist(sömürgeci) güçlerin maşası olan hainlerdir.

         Düşmanlarımız, Türkiye’nin güvenli bir ülke olmadığı algısını oluşturmak, ülkemizi karalamak ve parçalamak istemektedirler. Devletimize ve Milletimize karşı yapılmak istenen bu algı operasyonlarına karşı duyarlı ve uyanık olmamız gerekmektedir.

Yargıya intikal etmiş bir olay dolayısıyla içinde bulunduğumuz bu kuruma karşı da algı operasyonu yapılmaktadır. Bir şahsın suçu dolayısıyla, bir kurumun karalanması asla kabul edilemez. Hukukun temel prensiplerine göre suç ve ceza şahsidir. Her suçlu yaptığının cezasını çeker. Söz konusu menfur olay bahane edilerek Ensar Vakfı’na yapılan kara propagandayı da kınıyoruz.

         Değerli Basın Mensupları,
         Terörle, Ülkemizde huzuru bozmaya, barışı yok etmeye çalışanlara sesleniyoruz; Tuzaklarınız bozulacak, hesaplarınız tutmayacaktır. Bütün oyunlarınız ifşa olmuştur.   
   
         Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak,
         Terörü ve teröre destek olanları lanetliyoruz. Devletimizin teröre karşı hassasiyetle yürüttüğü mücadeleyi destekliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.
         Saygılarımızla

       

            ASDER GENEL MERKEZİ

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...