Perşembe, 01 Eylül 2016 10:35

Üye Aidat Talimatlarının Tazelenmesi

Değerli Üyelerimiz,

 

Üye aidatlarının alınmasının iki önemli şekli bulunmaktadır. Birincisi bankanıza otomatik ödeme talimat vererek her ay hesabınızdan gönderilmesini sağlamak, ikincisi Genel Merkezimize kredi kartınızdan ödeme talimatı göndererek e pos sistemi ile her ay kesilmesini sağlamaktadır.

 

Ağustos ayında e pos sistemi ile üye aidatı kesilmemiştir. Eylül 2016 ayı başında bütün talimatlar yenileneceğinden, geçen ay kredi kartı ile ödeme talimatı vermemiş arkadaşlarımızın talimatlarını yenilemeleri gerekmektedir. E pos sistemi ile çalışmak için banka belirli bir meblağın altında olma şartını aramakta, yoksa bu işlemler için ücret talep etmektedir. Bu nedenle arkadaşlarımızı kredi kartı ile ödeme talimatı vermelerini tavsiye ediyoruz.

 

Üyelerimiz aşağıda gönderilen KREDİ KARTI İLE ÖDEME SÖZLEŞMESİNİ doldurarak e posta ile Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermelerini rica ederiz.

 

 

 

NOT: Genel kurulda yapılan tüzük değişikliği ile üye aidatı aylık 20.- TL. olmuştur.

 

ASDER GENEL MERKEZİ

Son Düzenlenme Perşembe, 08 Eylül 2016 15:33
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...