Cuma, 07 Ekim 2016 11:34

ASDER Eylül 2016 Faaliyet Özeti

  1. 1.Üyelerimize ait aidat formları tazelenmiş olup, üyelerimizden talep edilmiştir. Üye aidatları aylık 20.-TL. olmuştur, üyelerimize duyuru yapılmıştır.
  2. 2. Görevde bulunduğu sürede FETÖ cükişiler ile birlikte görev yapmış ve üyelerimizin amiri konumundaki darbeci  kişilerin bilgileri istenmiştir.
  3. 3.Üyemiz araştırmacı yazar Ersan ERGÜR 21 Eylül 2016 günü saat:21.00 da A HABER de Orhan Sali’nin konuğu olmuş ve gündem ile ilgili fikirlerini dile getirmiştir.
  4. 4.Darbecilerin isimlerinin verildiği okul, kışla, cadde, sokak, meydan, hava limanı gibi yerlerden isimlerinin kaldırılması ile ilgili Derneğimizin yazısı İlgili Belediye Başkanlıklarına ve Bakanlıklara gönderilmiştir. Yazımız AA. Tarafından haber yapılarak medyaya duyurulmuştur.
  5. 5.6191 sayılı yasaya göre emekli olmuş&olacak arkadaşlarımızın emeklilik evrakına emsalleri ile birlikte emekli edildiğinden dolayı E.subay veya astsubay yazılmalıdır. Aksi halde emekli subay ve astsubaylara verilen özlük haklarından istifade edemeyeceklerine dair duyuru yapılmıştır.
  6. 6.Askeri öğrenci komisyonu ile Tanıtım ve Medya Başkanlığı personeli bir araya gelerek yapılması gerekenler konusunda istişarelerde bulunmuşlar ve tekliflerini yayınlamışlardır.
  7. 7.ASDER Teşkilatlanma Şeması hazırlanarak yayımlanmıştır.
  8. 8.Derneğimizin faaliyetlerini ve Darbelerin geçmişini ve bugününü inceleyen ve yazarlarımızın geniş tahlillerini içASDER Bültenimizin 27. Sayısı yayınlanmıştır.
  9. 9.15darbesini kitaplaştıracak Yazar Ali Erkan KAVAKLI’ya Gn.Bşk.Yrd. Mustafa HACIMUSTAFAOĞLU, Üyelerimiz Asım ATEŞ ve Ankara’da yaralanan arkadaşlarımız Gürsel PEMBEÇİÇEK ile Murat KARAKOCA yaşadıklarını anlatmışlardır.
  10. 10.YAŞZEDELER Derneği Başkanı Yüksel SALTER Derneğimizin yapmış olduğu 1. Olağanüstü Genel Kurulun iptali için mahkemeye dava açmıştır.
  11. 11.Derneğimiz Genel Başkan Yrd. Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI 19 Eylül 2016 tarihinde KÜTAHYA Akşemsettin Kız AİHL ve Hüsnü Kişioğlu Mesleki ve Teknik AL. De öğrencilere 15 Temmuz direnişi ile ilgili konferans vermiştir.
  12. 12.Derneğimiz Genel Başkan Yrd. Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI 20 Eylül 2016 tarihinde PENDİK Şule Yüksel Şenler Kız AİHL.öğrencilere 15 Temmuz da yaşadıklarımız konulu konferans vermiştir.
  13. 13.Konya Asder Yönetim Kurulumuz 02 Eylül 2016 tarihinde Konya C.Başsavcısı ile İl Emniyet Müdürünü ziyaret etmiştir.
  14. 14.Asder Genel Bşk.Yrd. ve Bursa Şube Başkanı Arif ÇELENK Bursa ve Ordu’da Eylül ayı içerisinde “15 Temmuzda Devletini Kurtaran Millet” konulu konferanslar vermiştir.
  15. 15.Asder Genel Başkan Yrd. ve Konya Şube Başkanı Mehmet KANMAZ ileheyet 06 Eylül 2016 tarihinde Selçuklu Belediye Başkanını ziyaret etmiştir.
  16. 16.Üyelerimiz Nejat ÖZDEN ve İbrahim KELEŞ,  KRİTER isimli dergiye Ordu Milletin Emrinde Olmalıdır konulu geniş bir röportaj vermişlerdir.
  17. 17.08 Eylül 2016 tarihinde Konya’daki STK.lar ile birlikte ortak basın toplantısı gerçekleştirilmiştir.
  18. 18.Asder İletişim ve Medya Başkanlığında görev yapan arkadaşlarımız Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI, Necmettin KELEŞ, Gürcan ONAT, İbrahim KELEŞ,  Ali COŞAR, Ersan ERGÜR, Ahmet COŞGUN, Asım ATEŞ, Halil MERT Eylül 2016 ayı içerisinde AHABER, Ülke Tv., AkitTV, TVnet, Hilal Tv., ÜÜTV. Gibi görsel basın kuruluşlarında gündeme dair beyanatlarda bulunmuşlardır.
  19. 19.Asder Konya Şubemiz yönetimi Konya’da 15 Temmuz’da gazi olan Halit ŞENEL kardeşimizi evinde ziyaret etmiştir.
  20. 20.Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Prof.Dr. İskender Pala 20 Eylül 2016 tarihinde Konya Asder Şubesini ziyaret etmiştir.
  21. 21.Asder Genel Başkan Yrd. ve Konya Şube Başkanı Mehmet KANMAZ 27 Eylül 2016 tarihinde Kon.Tv.de gündeme dair görüşlerini dile getirmiştir.
  22. 22.Asder köşe yazarları gündeme ait makalelerini kaleme almış ve Asder web sitesinde yayınlanmıştır.
  23. 23.Asder Konya Şubesi Yönetim Kurulu İl Kültür Müdürlüğüne yeni atanan A.Settar YARAR’ı makamında ziyaret etmiştir.

 

   

Reşat Fidan

Genel Sekreter

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Ekim 2016 15:54
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...