Pazar, 11 Aralık 2016 09:45

Halep için yardım konvoyu yola çıkıyor

İnsanlığın gözü önünde Suriye'deki kardeşlerimiz, özellikle Halep'teki kadın, çocuk, yaşlı demeden rejim ve Rus güçleri tarafından havadan ve karadan gece ve gündüz bombalanmaktadır.
 
İHH nın öncülüğünde STK lar tarafından insani yardım konvoyu 14 Aralık 2016 Çarşamba günü saat:11.00 da İstanbul Kazlıçeşme meydanından hareketle Adapazarı-Ankara-Konya güzergahını takip ederek Reyhanlı'ya gidilecektir. Burada yapılan töreni müteakip yardım TIR ları uğurlanacak ve geri dönülecektir.
 
ASSAM Gn.Bşk. ve Asder Onursal Başkanı Adnan TANRIVERDİ ile ASDER Genel Bşk. Nevzat TARHAN,  üyelerimizin bu konvoya gereken önemi vereceklerine inanmakta ve katılımlarını beklemektedirler.  
 
ASDER ve ASSAM olarak bu konvoya iki otobüs ile katılmayı planlıyoruz.
Konvoya katılmak isteyenler en geç 12 Aralık 2016 Pazartesi günü saat: 14.00 a kadar İstanbul'dan ve güzergahtaki illerden katılacak arkadaşlarımız isimlerini ve iletişim numaralarını  sorumlulara SMS ile bildirmeleri ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgi vermelerini  bekleriz.  Eğer araçlarımız  İstanbul'dan dolmaz ise güzergahtaki illerden arkadaşlarımızı otobüslere alabiliriz. Pazartesi günü akşamı bu durum netleşir.
 
Konvoy ile gidecekler ve yolcu edecek arkadaşlarımızı ilk hareket noktası olan Kazlıçeşme'de saat: 09.30 da olmalarını bekliyoruz.
 
Şube Başkanlarımız  ve İl Temsilcilerimiz bu konuda yaptıkları çalışmaları vakit kaybetmeden Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgi vermelidirler
 
Kolay olanı herkes yapar, önemli olan zor zamanlarda üzerine düşeni yapmaktır.
 
Halep için yol açalım...
 
Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI
Genel Başkan Yrd.
 
Asder Genel Koordinatörü  : Reşat Fidan (0530 288 08 46)
Assam Genel Koordinatörü: Ali Coşar      (0530 521 04 85)
 
 
Son Düzenlenme Pazar, 11 Aralık 2016 10:00
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...