Cuma, 13 Ocak 2017 11:56

Sn. Milli Eğitim Bakanına Teklif

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA

                                              A N K A R A

Sayın Bakanım,

Malumunuz olduğu üzere Türkiye yaklaşık her 10 yılda bir darbe yaşamaktadır. Toplumumuz belirli bir süre geçtikten sonra geçmiş dönemlerde yaşananları unutarak yenileri ile karşı karşıya kalmaktadır.

Askeri bürokrasi başta olmak üzere yargı ve devlet bürokrasisi 28 Şubat postmodern darbesini hayata geçirmiş, dindarlar üzerinde müthiş bir baskı oluşturmuş, onbinlerce kamu görevlisi görevinden uzaklaştırılmış, binlerce kız çocuğu okullarından koparılarak eğitim haklarından mahrum bırakılmış, binlerce insanın özgürlükleri kısıtlanmış ve cezaevlerine konulmuştur.

15 Temmuz hain darbesi sonrası iç ve dış odaklar ülkemizi dize çöktürmeye çalışmış, milletimiz adeta “istiklal mücadelesi” vermiş, vermeye devam etmektedir.

Ülkemizin geleceği,  hain girişimlerin bir daha yaşanmaması için eğitim müfredatı içerisine  milli irade, demokrasi, darbeler tarihi, darbelerin ülke ekonomisine ve gelişmesine yapmış olduğu zararların ders müfredatına konulmasını, İnsan Hakları ve Demokrasi  derslerinin muhteviyatının genişletilmesini, ortaöğretim müfredatına da insan hakları dersinin dahil edilmesini,

Arz ve teklif ederiz.

Prof.Dr.Nevzat TARHAN

Yönetim Kurulu Başkanı

DAĞITIM                        :

Gereği                                                                    Bilgi                                     

Milli Eğitim Bakanlığına                                         Adnan TANRIVERDİ

                                                                              Cumhurbaşkanı Başdanışmanı

Son Düzenlenme Cuma, 13 Ocak 2017 15:18
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...