Cuma, 15 Eylül 2017 15:13

Asder Genel Merkez Ağustos 2017 Faaliyet Özeti

1. ASDER Genel Kurul Kararının  iptali ve derneğin kayyuma devri konusunda Yaşzedeler Derneği Başkanı Yüksel SALTER tarafından  19. Asliye Hukuk Mahkemesine 2015 yılında açmış olduğu dava REDDEDİLMİŞTİR. 01.08.2017
  2. 28 Şubat davasında tarihi gerçekleri  cesaretle ve dik duruşu nedeniyle gün yüzüne çıkarmasından dolayı kendisine yazılan teşekkür mektubundan sonra dönemin Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Tansu ÇİLLER’den  Asder Başkanına mektup gelmiştir. Mektubunda bu açıklamaları gelecek kuşakların bizim yaşadığımız olumsuzlukları yaşamaması için yaptığını bildirmiştir. 01.08.2017
  3. 15 Temmuz davalarını takip komisyonu kurulmuştur. Komisyonda Av. Bülent Demir, Av.Ahmet Taylan, Necmettin Keleş, Reşat Fidan görev aldı. 01.08.2017
  4. Hukuk Komisyonu Üyemiz E.As.Hakim.Ahmet Cengiz TANGÖREN’e yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı yönetim kurulumuzca plaket ile ödüllendirilmiştir.02.08.2017
  5. Asder Watsap Grubu ASDER GÜNDEM güncellenmiştir. 10.08.2017
  6. İşyeri tamamen yanan bir üyemiz için yardım kampanyası başlatılmış, sizlerin yardımları bir hesapta toplanarak arkadaşımıza takdim edilmiştir. Desteklerinizden dolayı teşekkürler.21.08.2017
  7. 15 Temmuz davalarında gönüllü olarak askeri danışman olarak görev yapmak isteyen arkadaşlarımızın katılacakları davaları gösteren listeler hazırlanarak yayınlanmıştır. Darbe davaları arkadaşlarımız tarafından takip edilmektedir. Ağustos 2017
  8. İHH ve Bursa BB nin birlikte inşa ettiği Bursa Afet Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine Asder’i temsilen Genel Başkan Yrd. Arif ÇELENK ve Afyonkarahisar İl Temsilcisi Arif ÖREN katılmıştır. 17.08.2017
  9. Aksaray’daki  Dernek binası restorasyon yapılacağından Dernek faaliyetleri geçici olarak aşağıdaki adreste yürütülmeye başlanmıştır.18.08.2017

Arap Camii Mah. Fermeneciler Cad.No. 1 Yeni Galata Köprüsü Altı Yönetim Binası

Karaköy/İSTANBUL

10. 28 Şubat Cuntasının TSK da işbirlikçileri mi var konulu rapor Genel Başkan Yrd. Dr. Hasan Hüseyin ULUDAĞ tarafından hazırlanarak kamu oyu ile paylaşılmıştır. 31.08.2017

11.6 Eylül 2017 tarihinde Ankara’da yapılacak 28 Şubat davası ile ilgili otobüs planlaması yapıldı ve katılım için duyuru gerçekleştirildi.  Ağustos 2017

12. Yazarlarımız gündeme ait konularda görüşlerini   sitemizde her hafta okuyucularıyla paylaşmaktadır.

13. Asder medya komisyonunda görevli arkadaşlarımız çeşitli ulusal TV kanallarında gündeme ait değerlendirmelerini sunmuşlardır.

Reşat Fidan

ASDER Genel Merkezi