Cuma, 29 Eylül 2017 12:24

Y.Salter’in Açtığı İkinci Dava da Mahkeme Tarafından Reddedildi

Yaşzedeler Derneği Başkanı Yüksel Salter tarafından 7. Asliye Hukuk Mahkemesine açılan davada 18.06.2016 tarihinde yapılan 1. Olağanüstü Genel Kurulun yasa ve tüzüğe aykırı yapıldığını gerekçe göstererek genel kurulun iptalini istemiştir

Bilirkişi raporu, mahkemeye sunulan genel kurul evrakı ile genel kurulun Medeni Kanun ve Dernekler Kanununa uygun olduğu, dernek aleyhine açılan davanın mesnet ve hukuki dayanaktan yoksun, kötü niyetli, birbirinden çelişen beyanlar ile dürüst davranmadığı, hak ve adalet arayışında olmadığı, asıl amacının dernek faaliyetlerini engellemek olduğu, derneği çalışamaz duruma getirmek istediği açık olduğundan mahkeme ekte gönderilen 28.09.2017 tarihli duruşma tutanağı  ile DAVANIN REDDİNE KARAR VERMİŞTİR.

Üye ve gönüllülerimiz açılan bu iki davadan görmüş oldular ki kişilerin hangi amaç için çalıştıkları ve ne yapmak istedikleri açık bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Reşat FİDAN

Genel Başkan Yrd.

Genel Sekreter

Son Düzenlenme Cumartesi, 30 Eylül 2017 09:02
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...