Asder Genel Merkezi Ekim 2016 Faaliyet Özeti

  1. Bültenimizin 27. Sayısı, Şubelerimize, Temsilciliklerimize ve talep eden kardeşlerimize ptt ve kargo ile gönderilmiştir.
  2. Darbelere adı karışmış kişilerin daha önce  cadde, sokak, kışla, okul, havalimanı gibi yerlere verilen isimlerinin kaldırılması ile ilgili Bakanlıklara ve Büyükşehir Başkanlıklarına  yazı yazılmıştır. Sivil toplum kuruluşu olarak darbeyi çağrıştıran isimlerin ülkemiz insanına hatırlatacak yerlerden silinmesi talep edilmniştir.
  3. Darbeyi çağrıştıran isimlerin cadde ve sokaklardan kaldırılması ile ilgili Asder Teklifi basın ve yayın organlarında dile getirilmiştir. (aa , Önce Vatan, Yenigün Gazetesi, İnternet Siteleri ve sosyal medya)
  4. Asder Genişletilmiş İstişare Toplantısı 01 Ekim 2016 tarihinde Üsküdar Üniversitesinde yapılmıştır. Toplantıya Asder Yönetim, Denetim, Haysiyet Divanı asil ve yedek üyeleri katılmıştır.
  5. Medya ve Tanıtım Başkanlığında görev almak isteyen arkadaşlarımız ile bir toplantı gerçekleştirilmiş, Medya Başkanlığı heyeti oluşturulmuştur.
  6. Derneğimizin internet sitesinin alan adı  www.asder.org.tr olarak değiştirilmiştir. 04.10.2016
  7. Yeni Dernek Tüzüğümüz İstanbul Valiliğince 03.10.2016 tarihinde onaylanmıştır.
  8. Asder 1. Olağanüstü Genel Kurulunun iptali için dava açan Yaşzedeler Derneği Başkanı Yüksel Salter’in dava dilekçesine cevap ilgili mahkemeye gönderilmiştir.
  9. Genel Başkanımız Prof.Dr.Nevzat TARHAN Anadolu ajansına vermiş olduğu mülakatta çarpıcı beyanlarda bulunmuştur“ Gülen, Kur-an’ı Kerim’in DNA’sı ile oynadığını belirtmiştir. 05.10.2016
  10. Asder’in kuruluş sürecinde en zor zamanlarda ve her zaman yanımızda olan Hekimoğlu İsmail (Ömer OKÇU) ağabeyi Asder yönetim kurulundan bir heyet Timaş’taki makamında vefa ziyaretinde bulundu.07.10.2016

11. Milat Gazetesi - DARBENİN GÖBEĞİNDE NATO VAR

ASDER Genel Başkan Yrd. Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI, 15 Temmuz darbe girişiminin, Ortadoğu’da kanı durdurmak için kurulması planlanan islam ordusunun oluşumunu önlemek amacıyla NATO tarafından yapıldığını söyledi

12. Amasya İl Temsilcisi olarak görevlendirilen Cihanser KARKILI görevine başlamıştır. 10.10.2016

13. ASDER Denetleme Kurulu Bşk. Nejat ÖZDEN’in  Musul ve Dabık  konusundaki görüşlerini 14 Ekim 2016 tarihinde AHABER Tv. De dile getirmiş olup, link sitemize yerleştirilmiştir.  

14. Suriyeli Kardeşlerimiz için her evden bir torba un (60.-TL) kampanyası başlatılmıştır.

15. İbrahim KELEŞ 20.10.2016 Perşembe günü saat:12.00 de AHABER’de öğle arası konulu haber programda gündeme ait değerlendirmelerde bulunmuştur.

16. 22 Ekim 2016 tarihinde Kütahya Genç İHH’nın davetiyle Dumlupınar Üniversitesinde 15 Temmuz ve Asder konulu bir sunum gerçekleştirmiştir. 

17. Ortadoğu Üzerine Oynanan Oyunlar ve Türkiye konulu seminer ASSAM Gn.Bşk.Yrd. Ersan Ergür tarafından Üsküdar Üniversitesi Konferans Salonlarında yapılmıştır.24.10.2016 

18. Ali Coşar, Mustafa Hacımustafaoğulları, İbrahim Keleş, Ersan Ergür, Nejat Özden, Halil Mert ulusal tv kanallarında gündeme ait konularda görüşlerini halkımız ile paylaşmıştır.

19. Gazeteci Ekrem Kızıltaş ve Asder Genel Bşk.Yrd. Mustafa Hacımustafaoğulları’nın sunmuş olduğu DARBE konulu konferans 26.10.2016 tarihinde Bağcılar Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir.

20. ASDER Yönetim Kurulundan oluşan dört kişilik bir heyet sizlerin yardımlarını bölgeye ulaştırılmak üzere  24/25 Ekim 2016 tarihlerinde  Suriye’ye    gitmiştir. İHH yetkilileri ile birlikte Azez ve Cerablus şehirleri ile bölgedeki köyler yerinde ziyaret edilmiştir. Çadır ve konteyner kentlerde binlerce Suriyeli, sınırın hemen yanında Suriye tarafında emniyetli bölgede kalmaktadırlar.

21. "FETÖ, 28 Şubat sürecini gizlice destekledi"

Emekli Hava  Albayı ASDER Genel Başkan Yardımcısı   Mustafa   Hacımustafaoğulları, FETÖ'cüler, 28 Şubat  sürecinde namaz kılan subaylar hakkında rapor tuttuklarını belirterek, 28 Şubat  sürecinde kendisiyle birlikte 400 kişinin Etimesgut'ta gözaltında zulüm gördüğünü  söyledi. (aa)

Reşat Fidan

Genel Başkan Yrd.

Genel Sekreter

Son Düzenlenme Salı, 08 Kasım 2016 12:34
-->

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...