Cuma, 29 Kasım 2013 17:13

Eskişehir 28 Şubat Davası İçin Otobüs Kaldırıyor

28 Kasım 2013 günü Eskişehir'de ASDER İl Temsilciliği olarak bizim de üyesi olduğumuz; 55 vakıf ve dernekten oluşan Eskişehir Kardeş Platformu  toplantısı yapılmıştır. Platformun daha etkin ve dinamik olması noktasında bazı kararlar alınmıştır. Üye olan bütün STK'ların kendi çalışmalarının da yer alacağı,  bu faaliyetlerin kamuoyuyla paylaşılacağı bir internet sitesi açmaya karar verilmiştir. Geniş katılımlı Platform toplantıları her ay olacak şekilde planlanmıştır. Platforma üye olmak isteyen STK'lar teşvik edilerek  faaliyet ve etki alanlarının genişletilmesi planlanmıştır.

 

Bu çerçevede alınan ortak kararla 5 Aralık 2013 tarihinde bizim teklifimizle, 28 Şubat Davası duruşmasına, Eskişehir Kardeşlik Platformu olarak geniş bir katılım gerçekleşmesi için otobüsle gidilmesi kararı oy birliğiyle kabul edilmiştir. ASDER İl Temsilciliği koordinatörlüğünde gerekli planlama ve organizasyon faaliyetlerine başlanmıştır.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...