Salı, 18 Mart 2014 12:33

ASDER Antalya Temsilciliği Paneli

ASDER Antalya İl Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu panel yoğun bir ilgi ile karşılandı.

16 Mart 2014 Pazar günü Antalya Yeryüzü Vakfı'nda önce ASDER mensupları ile gerçekleştirilen toplantının ardından Yeryüzü Vakfı bünyesindeki vakıf ve dernek temsilcileri ile biraraya gelindi. ASDER'in kısa tanıtımını müteakip, emekli General Adnan Tanrıverdi'nin ASSAM'ı ve hedeflerini anlattığı kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrası katılımcıların soruları ile toplantı zenginleşti.

17,30'da Birlik Vakfı toplantı salonunda akademisyenlerin katılımı ile savunma sanayii konusu ile birlikte ASSAM vizyonu ve hedefleri ile SADAT AŞ'nin kuruluş hikayesi ve faaliyetleri konuşuldu.

Akşam programı 19,30'da ASDER Onursal Genel Başkanı ve ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Tanrıverdi, ASDER Başkan Yardımcıları Mustafa Hacımustafaoğulları ve M.Abdullah Kaplan ile ASDER üyesi Sadık Güray Balatekin'in iştiraki ile Kepez Belediyesi Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panel ile devam etti. Panel yoğun bir ilgi ile karşılandı. Özellikle 28 Şubat tanıklıkları kapsamında Sayın Mustafa Hacımsutafoğulları'nın Hava Kuvvetleri bünyesinde oluşturulan sorgu ve işkence merkezini anlattığı bölüm ilgi ile karşılandı. Sadık Güray Balatekin'in yaşadığı TSK ile ilişiğinin YAŞ kararı ile kesilmesi sonrası eşinin devam etmekte olan kanser tedavisinin kesilmesi ve sonrasında da eşinin rahmetli olmasını anlatması salonda duygulu anların yaşanmasına vesile oldu.

Örnek bir program düzenleyen ASDER Antalya İl Temsilciliği her türlü övgüyü hak edecek bir programa imza atmıştır.

 

Son Düzenlenme Salı, 18 Mart 2014 12:54
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...