Çarşamba, 30 Nisan 2014 10:52

ASDER Şube Başkanları ve İl Temsilcileri İstanbul'da Buluştu

ASDER’in Değerli Şube Başkanları ve İl Temsilcileri 26 – 27 Nisan 2014 tarihinde İstanbul’da bir araya gelmiş ve iki gün süren bir program icra etmişlerdir.

Toplantıya Genel Başkan Prof.Dr.Nevzat TARHAN’ın açılış konuşması ve ardından Onursal Başkanımız E. Tuğg. Adnan TANRIVERDİ’nin kısa değerlendirmesi ile başlanmıştır. Programın birinci günü sabahki oturumunda ; bir önceki toplantıda alınan kararların yapılanları ve yapılamayanları üzerine bilgilendirme yapılmıştır. Genel Merkezin 6 aylık faaliyetlerinin özeti katılımcılara takdim edilmiştir. Şubelerimizin  ve temsilciliklerimizin bir önceki toplantıdan günümüze kadar yaptıkları çalışmaların özeti  sunulmuştur. Özellikle Bursa ve Konya Şubelerimizin yaptıkları güzel çalışmaları, görsel sunum şeklinde katılımcılara sunmaları takdire  şayan görülmüştür. Arkadaşlarımızın ne kadar özverili çalıştıklarını görmek toplantıda bulunanları heyecanlandırmıştır.

Öğleden sonraki oturumda konusunda uzman akademisyen ve ilim adamlarının bulunduğu konuşmacılar tarafından  ASSAM SEMİNERİ icra edilmiştir.

Akşam ve geceki oturumda, arkadaşlarımızın görüşleri, fikir ve düşünceleri, gelecek dönemde yapılması gerekenler üzerinde değerlendirmelerde bulunulmuştur.

İkinci günü misafirlerimizden katılmak isteyenler ile birlikte, ASDER üyeleri, gönüllüleri, YUSDER üyelerinin katıldığı Belgrad Ormanlarında Doğa Yürüyüşü ve Oryantring etkinliği icra edilmiştir. Daha sonra piknik yapılmıştır.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...