Cuma, 14 Kasım 2014 13:44

3.ASDER ŞUBE BAŞKANLARI & İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI BURSA'DA YAPILDI

Şube Başkanları ve İl Temsilcileri BURSA BULUŞMASI 01/02 Kasım 2014 tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilmiştir.

1.      Toplantıda altı aylık dönem zarfında Şubelerimizin ve İl Temsilcilerimizin yaptığı etkinlikler dile getirilmiş, yapılan çalışmalar değerlendirilmiş, gelecek dönemde neler yapılabileceği üzerinde durulmuştur.

2.      Asder Onursal Başkanı E.Tuğg.Adnan TANRIVERDİ’nin  Bursa’lı katılımcılar ile birlikte arkadaşlarımıza sunduğu “Küresel Saldırının Hedefindeki İSLAM DÜNYASI” konulu panel katılımcılar tarafından ibret ve hayranlıkla izlenmiştir. “Mısır “ konulu semineri Assam Bursa İl Başkanlığı koordine etmiş ve seminere konuşmacı olarak Prof.Dr.İsmail Güler, Prof.Dr.Muhammed SAİD, Okutman İslam OMARA katılmıştır. Dinleyicilerin içini sızlatan Mısır gerçekleri karşısında ne yapılabilir konusu hep zihinlere nakşedilmiştir.

3.      Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Md.lüğünün de içinde bulunduğu 11 STK nın ortak daveti ile Prof.Dr.Nevzat TARHAN’ın “ Bağımlılıktan Bağımsızlığa Gençlik” konulu konferansına Bursalılar büyük ilgi göstermiştir.

4.      Bursa Buluşmasına katılanlar ertesi gün Bursa’nın tarihi ve turistik yerleri ile Uludağı  görme imkanına kavuşmuştur.

5.      Bu güzel buluşmayı ve faaliyetleri gerçekleştiren Bursa Şubemizin Başkanı Arif ÇELENK’e, yönetim kurulu üyelerine ve organizasyona destek verenler ile uzak şehirlerden eşleri ile birlikte programa katılan Şube Başkanlarımız ile İl Temsilcilerimize ,saygıdeğer hanımefendilere ve çocuklarına teşekkür ederiz.

Selamlarımla.

Prof.Dr. Nevzat TARHAN