Çarşamba, 15 Mart 2017 14:54

Yeni bir Çanakkale Savaşı veriyoruz!

Önce Almanya’nın, sonrasında Hollanda’nın bakanlarımıza yönelik uyguladıkları faşist muamelelere tepkiler dinmek bilmiyor.

HARUN SEKMEN / İSTANBUL - Genlerinde var olan Nazi zihniyetini horlatarak ülkemize karşı açıktan bir düşmanlık besleyen, Türkiye aleyhine faaliyet gösteren terör örgütlerinin “hayır” propagandalarına her türlü desteği verirken, meşru iktidarın bakanlarını ülkelerine sokmayıp faşistçe muamele eden Avrupa ülkelerine, farklı dünya görüşlerinden müteşekkil STK temsilcilerinden sert tepki geldi. 

KÜFÜR TEK MİLLETTİR

Avrupa’nın bugünkü tavrını dün de Çanakkale’de sergilediğini hatırlatan İslam Dünyası STK’ları Birliği Genel Sekreteri Ali Kurt, “Bugün karşı karşıya olduğumuz tablo haddizatında Çanakkale duruşundan hiç farklı değil. Orda da bir birinden farklı Avrupa devletleri hep birlikte bize hücum ediyorlardı. Bugün de fazlasıyla aynısını yapıyorlar” dedi. Kurt, “Bu ana kadar vekâleten yürüttükleri savaşın en kuvvetli kozu olan 15 Temmuz’da ellerinde patlamasıyla asaleten saldırmaya başladılar. Avrupa, Türkiye’ye rağmen oyun kuramıyor. Safların netleşmesi, maskelerin yırtılması her zaman güzeldir. Bu toplumda farkındalığı artıracak. Küfür tek millettir. Bizim bizden başka dostumuz yok” şeklinde konuştu. 

BAĞIMSIZ POLİTİKAMIZ “EVET” İLE TESCİLLENECEK

Türkiye’de gerçekleşen referandumun bütün dünyayı ilgilendirdiğine dikkat çeken İmkan-Der Başkanı Murat Özer, “16 Nisan referandumu ile ilgili Avrupa’da yükselen tepki, söz konusu referandumun sadece Türkiye’yi ilgilendirmediğinin apaçık delili” dedi. Türkiye’nin 15 Temmuz sonrası aldığı bütün kararlarda bağımsız politikanın izleri olduğunun altını çizen Özer, “Türkiye 15 Temmuz’dan sonra aldığı bütün kararlarda bağımsızlaşma politikası izliyoruz. Yani ne Amerika’nın, ne Rusya’nın, ne de AB’nin güdümünde olmayan bağımsız bir politika izliyoruz. Referandumdan “evet” çıktığı taktirde bu politika tescillenmiş olacak” dedi.

REFERANDUM TÜRKİYE İLE AVRUPA ARASINDA!

Türkiye’nin 90 yıllık bir esaretten kurtulma sürecine girdiğine değinen Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Başkanı Hasan İlter, “Türkiye 90 yıllık bir esaretten kurtuluyor. Ayağa kalkmaya başlıyoruz. Yönetilen bir ülke olmaktan çıkıp başı dik onurlu gururlu, dünyanın saygı duyduğu bir ülke konumuna geliyoruz” dedi. Referandumun Türkiye ile Avrupa zihniyeti arasında geçeceğinin altını çizen İlter, “Sanki referandum Türkiye ile dünya arasında olma konumuna gelmiştir. Şu anda Batı’nın bize oyun oynaması, başkanlık sisteminin getirilmemesi için yapmış oldukları bütün kirli planlar bu sebeple ortaya çıkmaktadır. Batı’dan dostluk beklemek olmaz” dedi.

EN GÜZEL YAPTIRIM, “EVET” OYU VERMEK 

Avrupa’ya uygulanacak en iyi yaptırımın, “evet” oyu kullanmak olduğunu vurgulayan Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hacımustafaoğulları, “16 Nisan’dan sonra yeni bir Türkiye ve yeni bir dünyanın doğacağının işaretleri şimdiden görülmeye başladı. Terör örgütlerinden sonra ağababaları haçlı sürülerinin de dahil olduğu hayır korosunun telaşı bu yüzden tavan yapıyor. 16 Nisan’da verilecek ‘evet’ sadece bir oy değil mazlum İslam dünyasının yegâne ümidi olan Türkiye’nin yeniden şahlanması için vurulacak sağlam bir mühürdür” dedi. 

YENİ AKİT

Son Düzenlenme Çarşamba, 15 Mart 2017 14:57
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...