Pazartesi, 07 Mayıs 2012 16:19

Balıkesir İl Temsilciliğindeki Arkadaşlar Yemekte Buluştu

Balıkesir İl Temsilciliğinin tertip ettiği yemekte ASDER Üyeleri ve gönüllüleri bir araya geldi. Yemekli toplantıya ASDER Genel Merkezinden İd.Genel Sekreter Reşat FİDAN Sivil toplum kuruluşlarına bakış  ve Asder, Genel Sekreter Necmettin KELEŞ ASDER’in misyonu ve vizyonu, Hukuk Kom.Üyesi Av.Bülent DEMİR hukuki başvurulur ve şekilleri konularında bilgi sundular. Sunumlardan sonra arkadaşlarımız karşılaştıkları sorunlar hakkında sorularını yönelttiler ve Dernek adına toplantıya katılan arkadaşlarımız üyelerimizi bilgilendirdiler. Samimi bir ortam içinde geçen toplantıda Dernek yetkililerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Balıkesir İl Temsilciliğine teşekkürlerimizi sunarız.

Reşat FİDAN

İd.Genel Sekreter

ASDER (Adaleti Savunanlar Derneği)

Son Düzenlenme Pazartesi, 07 Mayıs 2012 16:26
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...