Çarşamba, 07 Ağustos 2013 11:24

Bursa ASDER İftarı Coşkulu Geçti

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) tarafından geleneksel olarak düzenlenmekte olan iftar, üylerin ve gönüllülerin yüksek katılımı ile gerçekleşti.

Adaleti Savunalar Derneği Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk’in es sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin AVŞAR ve Kültür AŞ Genel Müdürü Rıfat Bakan ile Bursa STK temsilcileri ile bürokratları ve Asder ailesi katıldı. 

Gönül Dostları Sofrasında bir araya gelen ASDER ailesi ve sevenleri Ramazanın manevi atmosferinde bir araya gelmenin hazzı ile huzur dolu bir ortamda iftar yaptılar.

İftarda bir konuşma yapan ASDER Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk, Ramazanın ülkemizde oluşturduğu güzel ortamın devam etmesi temennisinde bulundu. Türkiye’yi öteden beri kan gölüne çevirmek isteyenlere de dikkat çeken Çelenk, ülkemizde yıllardır yapılmak istenen sinsi planların ve provakasyonların provasını Gezi olaylarında yaşadık. Gördük ki henüz bazı konulara tam hazır değiliz. Bugün burada her kesimden STK temsilcileri bulunma meşrebi, mezhebi ne olursa olsun birlikte yaşama mecburiyetimiz var diyerek birlik ve beraberliğe dikkat çeken Çelenk millet olarak özümüzü korumalıyız dedi.

Ramazanın manevi atmosferinin önümüzdeki aylarda da devam etmesini ve dünyanın dört bir yanında akan kanın durdurulmasını istiyoruz, insanlık ancak akan kan durdurulursa gerçek hüviyetine kavuşmuş olacaktır diyen Çelenk, akan kanın bir an önce durdurulması temennisinde bulundu.

Ayrıca Ramazan bayramının başta İslam âlemi olmak üzere ülkemize ve kardeşlerimize hayırlar getirmesini diliyorum, dedi.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...