Perşembe, 15 Ağustos 2013 12:08

Antalya ÖZGÜR DER'e Destek Ziyareti

Özgür-Der Van ve Bağlar şubelerine gerçekleştirilen saldırılar kınamak için Antalya'daki STK’lar Özgür-Der Antalya şubesini ziyaret etti.

 

 

Antalya’daki sivil toplum örgütleri tarafından bugün Özgür-Der Antalya Şubesine Geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Van Özgür-Der Şubesine ve Bağlar Temsilciliğine yapılan molotoflu ve silahlı saldırıyı kınadılar.

 

STK temsilcileri olayla ilgili duygularını dile getirdi. Ziyarette Özgür-Der Antalya Şubesi Başkanı Gültekin Sincar ve dernek üyeleri hazır bulundu. Gültekin Sincar konuyla ilgili bir bilgilendirme yaptı.

 

STK temsilcileri tarafından genel olarak, Suriye konusunda ümmetçi bir bakış açısıyla hareket eden Özgür-der’ in bu duruşu tebrik edildi. Çeşitli yerlerde saldırılara uğramasının ve tehditler almasının nedeninin bu dik duruşunun olduğu belirtildi. Ümmete örneklik teşkil eden ve bütün tehditlere, saldırılara rağmen sergilenen bu tutumun yanında olunduğu belirtildi. Geçmiş olsun dilekleri ve dualar ardından ziyaret sona erdi.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...