Pazartesi, 30 Eylül 2013 11:46

Konya Şube Faaliyetleri

ASDER Konya Şube Başkanlığının iki haftalık faaliyetleri aşağıya alınmıştır.
 
1-16 EYLÜL 2013 Pazartesi 5 arkadaşımızın araştırmacı olarak görev yaptığı Konya İl Sağlık Müdürlüğüne bir heyetle ziyaret yapılmıştır. İl Sağlık Müdürü Sayın Hasan Büyükkendirci ile samimi bir ortamda istişari anlamda görüşmeler yapılmıştır.
 
2-18 Eylül Çarşamba günü iki haftada bir yapmakta olduğumuz mutad toplantımızı yemekli olarak dernek binamızda gerçekleştirdik. Gündem konuşmalarından sonra, ikinci bölümde “Helal Gıda” konulu bir sunum Sayın Halit Bağdatlı tarafından istifademize sunulmuştur.
 
3-19 Eylül Perşembe günü sabahı, Konyamıza yeni atanan Valimiz Sayın Muammer Erol’u bir heyetle ziyaret ettik. Valimiz ziyaretimizden çok memnun olduklarını ifade etmişlerdir.
 
4-19 Eylül Perçembe günü öğleden sonra 4 arkadaşımızın çalışmakta olduğu Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bir heyetle ziyaret yapılmış; Bölge Müdürü Tugay Kaya Bey ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.
 
5-Her hafta sonu mutad hale getirdiğimiz “ASDER Camiası Buluşması” sohbet toplantımız arkadaşlarımızla birlikte ifa edilmiştir.
 
6.Genel Merkezimizin bilgisi dâhilinde 24 Eylül Salı günü 17 arkadaşımız ile 28 Şubat Davası duruşmasına katılmak üzere Ankara’ya gittik.
 
Saygılarımla, 

Mehmet Kanmaz 
ASDER Konya Şube Başkanı

Son Düzenlenme Pazartesi, 30 Eylül 2013 17:12
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...