Pazartesi, 28 Ekim 2013 10:07

Antalya ASDER Vali Bey'i Ziyaret Etti

Kısa ASDER olan Adaleti Savunanlar Derneği Antalya İl Temsilcisi ve üyelerini kabul eden Vali Sebahattin Öztürk, insan hakları ve özgürlüklerin önemini vurgulayarak, “Adalet herkes için olmalı” dedi.

ASDER İl Yönetimi, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulundu. İl Temsilcisi Zekeriya Gökberk, derneğin kuruluşu, Türkiye ve uluslar arası çalışmaları hakkında Vali Öztürk’e bilgi sundu. Derneğin 30 ilde temsilcilik, 4 ilde de şubesi ile Türkiye genelinde 1000’i aşkın üyesi bulunduğunu aktaran Gökberk, derneğin merkezinin İstanbul’da olduğunu söyledi. ASDER’in Ordudan ihraç edilenler tarafından kurulduğunu anlatan Gökberk, derneğin vizyonunu genişleterek, artık bütün mağdurlar için çalıştığını belirtti. Gökberk, “Ayrıca ASDER’ in bünyesinde kurulan iki platform; Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği (ASSAM) tescil edilerek bağımsız tüzel kişilik kazanırken, Uluslararası Savunma Danışmanlığı (SADAT A.Ş.) de Türkiye’de uluslararası savunma alanında danışmanlık ve askeri eğitim veren ilk ve tek şirkettir” dedi.

Dernek yönetimini makamında kabul eden Vali Öztürk, ziyaret sırasındaki sohbette insan hakları, eşitlik ve adalet kavramının önemine dikkat çekti. “Adalet herkes için olmalı” diyen Vali Sebahattin Öztürk, ASDER il yönetiminin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyarete, dernek üyeleri Sultan Gezik, Sabri Duman, Enver Öztürk, Hüseyin Karaçöl ve Yavuz Yılmaz katıldı. Ziyaret, Vali Öztürk’e bir plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 07 Kasım 2013 12:38
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...