Salı, 19 Eylül 2017 11:41

Asder Konya Şube Başkanlığı Ağustos-2017 Faaliyetleri

1-) 05-12-19-26 Ağustos Cumartesi günleri, mutad hale getirdiğimiz ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.

2-) 02 Ağustos Çarşamba günü; Konya’da devam etmekte olan FETÖ duruşmalarına katıldık.

3-) 04 Ağustos Cuma  günü; ”Din görevlileri haftası” nedeniyle Diyanet-Sen ve din görevlileri derneği ile  il müftüsünü ziyaret ettik.

4-)06 Ağustos Pazar günü; kardeş kuruluşlardan BEM-DER’in mezunlar buluşmasına katıldık ve bir katılım konuşması yaptık.

5-11 Ağustos Cuma günü; Konya’da devam etmekte olan FETÖ duruşmasına katıldık.

6-) 15 Ağustos Salı günü; dernek binamızda aylık yemekli toplantımızı icra ettik , şehir ve ülke gündemi ile ilgili istişarede bulunduk.

7-) 17 Ağustos Perşembe  günü; 18 yıl önce ülke olarak ağır travma yaşadığımız Marmara depremi unutulmasın anlamında basın açıklaması yaptık.

8-) 19 Ağustos cumartesi günü; AK parti Mv.Mehmet Babaoğlu’nun oğlunun düğün davetine katıldık ve özel misafir olarak davet edilen Başbakan Binali Yıldırım’la da kısa süre konuşma imkanı bulduk.

9-)22 Ağustos Salı günü; Asder Konya şb.başkanlığı adına, görüşlerimizi ifade etmek üzere Konya cumhuriyet başsavcısını makamında ziyaret ettik.

10-)25 Ağustos  Cuma  akşamı; Konya Büyükşehir belediye başkanının oğlunun düğün davetine katıldık.

11-)26 Ağustos cumartesi  günü ; ASDER  genel merkez yönetim kurulu toplantısına katıldık.

12-) 30 Ağustos Çarşamba günü;  “Zafer Bayramı” kapsamında valilik makamı özel daveti ile kutlamalara katıldık.

                                                                                                                  

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...