Perşembe, 01 Şubat 2018 11:59

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI 2018-YILI OCAK AYI FAALİYETLERİ

1-)  06-13-20-27 Ocak cumartesi günlerinde;   mutad hale getirdiğimiz ‘’ASDER  Cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.

2-)  02 Ocak Salı günü; Önder İHL  derneği başkanı Mustafa İbalı bey ziyeretimize geldiler

3-) 03 Ocak Çarşamba günü; SADAT’la ilgili ASDER-Konya’nın görüşlerini basın açıklaması yaparak kamuoyu ile paylaştık.

4-) 04- Ocak 2018 Perşembe günü; Konya stk icra kurulundan bir heyet, olarak “2018 YILI UFUKTURU” hazırlıkları kapsamında Bursa’ya ziyaretde bulunduk ve ASDER-Bursa şube başkanı Arif Çelenk abimizle görüştük.

5-) 05 Ocak 2018 Cuma günü;  Bursa’da Uludağ Üniversitesinde bulunan ve programımızda olan hocalarımızı ve B.şehir belediye başkanını ziyaret ettik. 

6-) 08 Ocak pazartesi günü; ANKARA’da devam etmekte olan 28 şubat duruşmasına katıldık; duruşma 12 şubat tarihine ertelendi…

7-) 11 Ocak Çarşamba günü; Konya programı çerçevesinde  icra edilen ; AB.STK sektör çalıştayına katıldık ve görüşlerimizi ifade ettik.

8-)  13 Ocak  Cuma günü şehrin mülki idarecileri ile görüşme  programı kapsamında Karatay merkez ilçe kaymakamını ziyaret ettik.

9-)  15 ocak Pazartesi günü; şehrin mülki idarecileri ile görüşme kapsamında Selçuklu merkez ilçe kaymakamını ziyaret ettik.

10-) 16 Ocak Salı günü şehrin mülki idarecileri ile görüşme kapsamında; Meram merkez ilçe kaymakamını ziyaret ettik.

 11-) 17 Ocak Çarşamaba günü dernek binamızda; aylık yemekli  toplantımızı icra ettik, şehir ülke ve dünya gündemini istişare ettik.

12-) 19 Ocak Cuma günü; TEMAD Konya şubesini ziyaret ettik ve karşılıklı değerlendirmeler de bulunduk.

13-) 21 Ocak Pazartesi günü,AS-DER Konya şubesi olarak “afrin” le ilgili basın açıklaması yaptık.

14-) 24 Ocak Çarşamba günü; Konya STK kardeş kuruluşları ile yakın temas kurma programı çerçevesinde  Hayra Hizmet vakfını ve vakıf insan H.Hüseyin Varol hocamızı ziyaret ettik.

15-)  25 Ocak Perşembe  günü; Konya  STK kuruluşları ile yakın temas kurma programı kapsamında RİBAT vakfını ziyaret ettik.

16-) 26  OCAK Cuma günü sabah; Konya STK platformu yönetim kurulu olarak bir otelde “AFRİN”le  ilgili basın toplantısı icra ettik.

17-) 29 OCAK pazartesi günü; Konya STK kuruluşları ile yakın temas kurma programı kapsamında KONYA  EKONOMİ  KLÜBÜ  isimli derneği ziyaret ettik.

18-) 30 OCAK Salı günü üyelerimizden Ömer Taşçı kardeşimizin kayın validesinin vefatı nedeniyle cenaze törenine katıldık.

19-) 31 Ocak Çarşamba günü Konya’da yeni şubelerini kuran “altı nokta körler derneği” heyeti ziyaretimize geldiler.                                                                                                                  

20-) 31 Ocak Çarşamba günü; Suriye meselesi ile ilgili ”gönüllü askerlik” yapma konusunu arkadaşlarla istişare ederek değerlendirmelerde bulunduk.

                                                                                                                

                                                                                    MEHMET KANMAZ

                                                                       AS-DER KONYA ŞUBE BAŞKANI 

Son Düzenlenme Pazartesi, 05 Şubat 2018 18:07
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...