Perşembe, 04 Ağustos 2016 23:51

Bu Batakliktaki Sineklerİ Kim Üretti?

Maalesef ekranlarda boy boy endam sergileyen, Ulusalcı, Ergenokoncu/Balyozcu, Atatürkçü geçinen bazı din düşmanı eski askerler... Güya vatanın gerçek sahibi  onlarmış..! Eğer onları dinleseymişiz   bunca rezillikler  ve de FETÖ diye bir tehlike olmazmış...mış..! Falan,filan...!

Dikkat edersiniz sürekli "meful'ü" konuşuyor,ama hiç birisi de bilinçli olarak "faili" den bahsetmiyor..!

Ancak, ne olmuştu da bu günlere gelmiştik? O günleri tekrar düşünün; bizi en iyi biz anlarız tabi, damdan düşmüş kader ortakları olduğumuz için... Aşikar olarak namazını kılan, eşi başörtülü askerler birer birer ordudan atılırken Kur'an' ın emirlerine uyduğumuz ve dinimizden  taviz vermediğimiz için tü kaka olacağımızı çok iyi biliyorduk.  TSK dan atılacağımızı bile bile taviz vermedik. Kurmaylığı, generalliği ve her türlü makamı elimizin tersiyle ittik. Bize bir asteğmenin yapacağı pasif görevleri verdiler. Tabiri caizse ; ot,çöp ve inşaat işlerinde çalıştırdılar. Bunu gören  ve 1970 lerde hapis yatan sözde rejimin suçlusu Fetullah G. ve aveneleri yukarıdaki saydığım ibadetleri yapmadığımızda bütün kapıların açılacağını söylüyordu.Ve çözümsüzlüğe karşı mantıklı, beşeri çözüm yolları öneriyorlar ve ordu içinde taraftar topluyorlardı. TSK da kalmanın güya en kolay yolu fethullahçı olmaktı..!

Demem odur ki kırk katırdan kaçarken kırk satıra yakalanan zavallıları bu hale düşüren, İslam düşmanı, yasakçı faşist sistemdir.

Eğer şeffaf, demokrat, inanç ve ibadetlere saygılı, özgürlükçü  ve adil bir uygulama ve sicil sistemi olsaydı, dinine ve ibadetine düşkün bu asil milletin evlatları, ordu içinde böyle bir oluşuma tevessül etmeyecek ve bu  hainlerin tuzağına düşmeyeceklerdi.

Maalesef kemalist sistemin iki yüzlü ve baskıcı uygulamaları, yalancı, pısırık, korkak,  proaktif  haşhaşi bir nesil üretmiş ve eline silah vermiştir.

Bunu yaparken " bizi çiğnemeden darbe yapamazsınız " diyecek 1600 subay astsubayı YAŞ ta ihraç ettiniz...binlerce öğrenciyi askeri okullardan sözüm ona temizlediniz(!)...10.000 gerçek vatan evladı sizin ihanetiniz ve FETÖ'yle işbirliğinizle ordudan uzaklaştırıldı.

Bırak caka satmayı  ey bozuk kokuşmuş düzen ve generalleri. Bu bataklığı siz ürettiniz..! Bırakın artık milletin inancına karışmayı, millete deli gömleği giydirmeyi..!

Kriter  maharet olsun , generaller er meydanında belirlensin. Salonlarda ve sahte, uydurma sicil sistemiyle belirlenmesin, fetöcüler ve hiçbir darbeci yol bulamasın.

Son Düzenlenme Salı, 01 Kasım 2016 12:14
Mehmet Yüksel GÜNEŞ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...