Salı, 23 Ağustos 2016 11:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nobel Barış Ödülüne aday!

Okuyucularımın biraz Batı’nın ve şer odaklarının hayal âlemini zihinlerinde canlandırmasını istiyorum. Bir Erdoğan düşünün, talimatı ile IMF’ye borçlanmalar hızla artıyor, ülke borç batağında yüzüyor, enflasyon alıp başını gidiyor… Sömürgeci ve belirli bir gurup, merkez bankasını durmadan borçlanmaya sürüklüyor, para fonluyor. 

Hal böyle olunca mutlu azınlık her gün Sayın Erdoğan’a övgüler yağdıracak, magazin haberleri ülkede mutluluk naraları atacak,kabinedeki bakanlar Reina’da, Sortie’de gece âlemlerine akacak, arada bir düşünce kuruluşları Türkiye notu ile oynayacak,  AA, BB veya durağan notu gibi saçma değerlendirmelerde bulunacak. Bizde hadi ya bu nedir deyip yine ertesi gün hamallığımıza devam edeceğiz.

Türkiye, batı ile ilişkilerinde çok doğru yolda diye arada bir hükümete gaz verecek, arada bir milli maçlar galibiyetle sonuçlanacak, perde arkasında birileri malı hamuduyla birlikte götürmüş olacak, oh ne ala… Genelkurmay başkanlığı silah sözleşmelerini ABD veya küresel güçlerle apoletleri ile masada yapacak. Silah alımlarında  % 20 rüşvet komisyon olacak genelkurmay başkanı arada bir laiklik vurgusu yapacak, irtica ile mücadele adı altında milleti fişleyecek, batının göz bebeği olacak.

İşte ne zaman ki bunlara müsaade eden bir Erdoğan bulursanız barış ödülüne aday gösterin!

Anayasa Mahkemesi Yargıtay ve Danıştay arada bir hükümete haddini bildirecek, parlamento demokratik açılım veya özgürlük alanlarının genişletilmesi adı altında baskı altına alınacak ve küresel güçlerin tam istediği gibi bölünme ve ideolojik ayrışmasına sebep olacak. Böylece batının amaçlarına hizmet etmiş olacak. O istediğiniz Erdoğan bu değil.

Türkiye Batı’nın bir parçası denilecek, bizdeki hainler de şahsi isteklerini elde edecek. Gel keyfim gel! 

Bunlarla yetinecekler mi? Asla!

Gelelim hükümetlerin terörle mücadelesine… Birçok istihbarat Türkiye’de cirit atacak, Türkiye’deki gizli belgeler büyük dinozorlarla paylaşılacak.Örgütlerin bir kısmı NATO’ya bağlı olacak, bazıları da beşli daimi çeteye bağlı olacak, istedikleri gibi bu ülkenin etinden, sütünden faydalanacak. 

Ve tabii ki de Batı’nın hayallerini süsleyen bu Erdoğan barış ödülüne aday gösterilecek. 

Açgözlü Batı bunlarla da yetinmeyecek. Kürt açılımı talepleri adı altında Ermeni coğrafyasını genişleterek, açılım başlıkları adı altında Kürtleri ayaklandırıp birer isyancı haline getirecek.

Devlete, vatana başkaldırı planlamaları yaptırılacak. Oluşacak ölümler sonucunda devlet Kürt düşmanı olarak gösterilecek. Ali’siz Aleviliği kullanarak İslam’da fitne mezhep ayrışması yayacak, Alevi yurttaşlarını kendi devletlerine karşı ayaklandıracak, buna karşılık içimizdeki devletten(!) beslenen vatan haini bazı kişiler Kürtleri ve Alevilerikışkırtmak için katledecek. Her zaman olduğu gibi batı bu manada Türkiye’ye arada bir haddini bildirecek. Vay be! 

Ne zaman ki ırkçı bir Erdoğan görürseniz, işte o Erdoğan Nobel Barış ödülünün sahibidir!

Yemezler batı yavşakları! O devir geride kaldı. Sizler çirkin emellerinizi ve gerçekleşmesi bu iktidar ile mümkün olmayan hayallerinizi elde edemediğiniz için bu hain darbeyi planladınız. 

Batı yavşakları demişken HDP’ye değinmeden geçemeyeceğim. Zekâsı kazdığı hendeklerden ibaret olan, PKK’nın siyasi uzantısı bu partinin(!), darbe dönemi hain FETÖ’cülerle masaya oturup iç karışıklık planlamaları yapması, önümüzdeki süreçlerde devleti ve Erdoğan’ı yıpratma amaçlı canlı bomba eylemleri planlamalarının, kolluk kuvvetleri ve sivil halk üzerine yapılacak saldırıların bir göstergesidir. Bu noktada güvenlik güçlerinin ve halkın çeşitli provokasyonlara hazırlıklı olması, oluşturulmak istenen olumsuz algıyı engellemesi gerekmektedir. 

Unutmayın hiçbir zafer kolay gerçekleşmemiştir. Nasıl ki 15 Temmuz günü birlik içerisinde vatana olan sevgimizi gösterdiysek, bu zorlu dönemlerde de aynı iradeye sahip çıkmalı, büyük oyunu kökünden bitirmeliyiz. 

Bugün ABD, İsrail ve AB, Türkiye’ye ve Erdoğan’a düşman ise bunun tek nedeni Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğru yolda ilerlemesidir. 

“İyi biliniz ki Allah’ın laneti zalimler üzerinedir.” (Hud/18)

Bu yüzdendir ki lanetiniz Allah’ın takdir ettiği süre boyunca üzerinizden kalkmayacak, güçlü ve iradeli Müslümanlar tarafından çirkin yüzünüz asla gülmeyecektir.

Sayın Erdoğan asla hayallerinize kukla olacak bir oyuncu olmayacak ve Türkiye asla zalimliğinize geçit verecek bir yol olamaz. Buna ne başkomutanımız Sayın Erdoğan, ne gazi meclis ne de şanlı milletimiz izin verecektir. 

Allah’ın selamı aziz milletimizin üzerine olsun. Dua ile kalın.

Sabri BALAMAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...