Salı, 22 Kasım 2016 12:13

Liderlerini Yatak Odasında Tayin Eden CHP Ne Zamandan Beri Namus Bekçisi Oldu…?

2002 yılından itibaren ‘Türkiye’de evlilik yaşı 18’dir’ düzenlemesini yapan AK Parti iktidarı olduğunu ve daha önceleri CHP zihniyetinin çıkardığı kanunlarla bu noktaya gelindiğini unutmayalım. Günlerdir TBMM’de, tüm basında ve sosyal medya üzerinde tartışılan “çocuk istismarı”na yönelik çıkartılan “geçici yasa ek maddesi” ile ilgili biz de fikrimizi siz değerli okuyucularımıza beyan edelim istedik.

Bu geçici yasa ek maddesi ile ilgili medya ve sosyal medyada  “AK Parti çocuk istismarının önünü mü açıyor…?” algı operasyonu yapıldığına maalesef ki şahit oluyoruz. Her zamanki gibi muhalefet olmayı beceremeyen, siyaset üretemeyen, politikalarıyla çıkmaza giren tipik bir CHP zihniyeti olduğunu unutmayalım. Cumhuriyetin kuruluşundan bu güne, Kemalizm’i bir kılıf olarak kullanan, beceriksizliklerini darbelerle besleyen, milletin değerlerine küfreden, uzlaşma kültüründen uzak olan, iktidar değil muhalifliği ile adından söz ettiren CHP, olumsuzluklar ile beslenen, gerginliği genlerine işlemiş olan asilik ile medeni yasadan tutun da Anayasa’ya kadar hep bir isyankâr olduğunu göstermeye devam etmektedir.

5237 sayılı kanunla ilgili ek maddenin, yaklaşık 3000 ailenin mağduriyetlerin giderilmesine yönelik geçici madde olduğunu bilmek gerekir. İlgili yasa geçici madde şeklinde düzenlenmiştir ve 16/11/2016 tarihine kadarki olayları kapsadığını ve bu tarihten sonra yaşanacak olayları kapsamayacağını da belirtmek gerekir. Bu düzenleme zorla istismar, alıkoyma, hile ve iradeyi sakatlayan başka bir sebeple birlikte olanları, yani tecavüzcüleri kapsamamaktadır.

Aynı CHP zihniyetinin, liderlerini bile yatak odalarında tayin eden sapkınlıkta, meyhane kültürüyle masa başlarında namus kurtarmaya çalışan zavallı durumda olduğunu görmekteyiz. Bir millete beddua edecekseniz Allah sizin başınıza CHP zihniyetini getirsin demeniz yeterlidir. CHP milletvekili Şafak Pavey’in 17 yaşında iken bir İngiliz vatandaşına kaçtığını adamın kendisini terk edince de kendini trenin altına atıp intihara kalktığını bu olay sonrası bir bacağını kaybettiğini unutmamak gerekir. Oysaki diktatör dediği Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dönemin belediye başkanı iken Şafak Pavey’in bütün masraflarını üstlenerek hastaneden çıkardığını da unutmamak gerekir.

CHP’nin beceriksiz liderleri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK genel müdürü iken hastane çıkmazları ve nasıl bir CHP yönetimi ile de CHP genel başkanı olduklarını unutmamak gerekir. Bugün anlıyoruz ki; CHP’deki bu akıl tutulması toplumla kucaklaşmaya barışmaya ihtiyacı olduğu yerde kavgacı isyankâr ruhlu olmayı tercih etmişlerdir. 

Bu CHP zihniyetini sempatizanlarının ve aydınlarının çoğunun geçmişlerine baktığımızda kızı yaşındaki kişilerle evlilik yapan, gayrimeşru ilişkiler içinde olan, batının züppe hayatıyla, bu toplumun dokusuna uymayan İslami yapıyla uzaktan yakından alakası olmayan sapık bir siyasal düşünce olduğunu da ifade edebiliriz. Dahası mı; liseli öğrencilere prezervatif dağıtan CHP, seçim otobüsünde fuhuş yaparken basılan CHP, LGBT yürüyüşünde milletvekili düzeyinde en önde yer alan CHP, kurban keserek “Genelev” açan CHP, sevişirim evlenmem hamile kalırım doğurmam diyen CHP !!!  

Ama ahlaksız olan Müslümanlar… TABİ YERSEN… O kadar söz var ki söylenecek sahi,  bunların atası bile rakı masalarından feyiz alan ve batı hayranlığı adı altında genç bayanları arzu ve amaçları doğrultusunda kullanan kişi değil miydi? Ne bekliyoruz ki bu sapık siyasi düşünceden. Aslında benim önerim bu zihniyetin siyasi atmosferi veya düşüncesi tam da Hollanda’ya göre. Bunların topunu Hollanda’ya göndersek …! Ülke de kurtulur biz de…!  Hadi bakalım hayırlısı, belki ıslah olurlar da biz de selamete kavuşuruz… 

Ülkemin aziz insanlarına selam olsun, dua ile kalın…

Son Düzenlenme Cumartesi, 26 Kasım 2016 08:18
Sabri BALAMAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...