Salı, 23 Mayıs 2017 09:25

Hilafet Kalkanı

Söz konusu Orta Doğu ve bağlantılı coğrafyası ve de bölge ile ilgili ülkeler ise ‘’ Nil den Fırat’a vaat edilmiş toprakları ele geçirme ‘’ hedefini yüz yıllardır güden ve ona göre stratejiler, taktikler belirleyen siyasi Yahudilik ‘’ Siyonizm’in’’  bu hedef gözlüğü ile dünya arenasında cereyan eden tüm olaylara bakmak gerekir. Yoksa cereyan eden olaylar sahte bayrak operasyonları çerçevesinde kısır döngüde kalır.

Bugün; Siyonizm’in hedefini ve hedefine ilerlemek istediği yolda yüz yıllardır İslam’ı ve ihlaslı müminleri bir engel olarak gören ve bunları ortadan kaldırmak isteyen üst aklı her şeyi ile çok iyi idrak eden tam bir dava Liderine sahibiz. Öyle ki; simgeler, mesajlar vb. gizemli dilden konuşmayı seven Siyonizm’e en güzel cevabı yine anladığı dilden veren bir operasyonu icra eden Silahlı Kuvvetlerimiz, Siyonizm’in ilmek ilmek işlediği hedefine gidecek planını sekteye uğratmıştır.

Bu ülkenin bir dava Lideri, Başkomutanı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini titizlikle ‘’ Fırat Kalkanı ‘’ olarak belirlediği bu operasyonla, Siyonist Üst Akla gereken ince mesaj verilmiştir. Bu isim rastgele seçilmiş coğrafik bir isim değildir.

Tabii ki her şeylerini hedeflerini ele geçirmeye göre organize eden Siyonizm ve onun icra ismi Üst Akıl yolundan dönmeyecektir. Bölge de ve /veya bölgeyi ilgilendiren her coğrafya ve ilgili ülkelerde operasyonlarına devam edecektir. Bu operasyonlarda onlar için en büyük engel; idrak sahibi, dava ehli Liderlerin yönettiği İslam ülkeleridir. Bunda da en önde olan Ülkemiz ve dava ehli Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Artık bu Siyonist Üst Aklı durduracak, zulmüne son verecek yeni harekâtın ismi ‘’ HİLAFET KALKANI ‘’ olmalıdır. Bu kalkanı eline alacak Ülkemiz, ittihadı İslam’ı tesis ederek, uhuvvetle, muhabbetle, tesanütle müminlerin kardeşliğiyle şahs-ı Hilafeti ilan etmeli ve zulüm altında inleyen İslam Milleti’nin kurtarıp, yüzünü güldürmelidir.

Sadık Güray Balatekin

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...