Salı, 06 Haziran 2017 15:59

Kripto Trump

Bir önceki yazımda belirtmiştim. ‘’ Nil’den Fırat’a vaat edilmiş toprakları ele geçirme ‘’ hedefi gözlüğü ile bakamazsak hem ulusal hem de uluslararası olaylarda sahte bayrak operasyonlarının oyununa geliriz.

Olay açık ve net; Rabbimin muhafazası ile hedeflerine giden yolda dize getiremedikleri Türkiye’yi, yeni senaryolarla dize getirmek için Üst Aklın operasyonları devam etmektedir. Amaç,  Türkiye’yi yalnızlaştırmak ve itibarsızlaştırmaktır. Nasıl mı?

1. En son, Fetö ve 15 Temmuz saldırısı ile yürüyen süreçte, son 15 yıldır ittihat-ı İslam planını işleten Türk Devleti ve Lideri’nin çabalarıyla oluşan halkayı parçalamak ve sıkıntılı sürecinde Türkiye’ye ekonomik ve siyasi destek veren İslam devletleri arasına nifak sokup, kutuplaştırmak ve desteklerini kırmaktır. Son terör bahanesiyle yaşanan Katar krizi gibi.
  2. Bu krizde Deaş gibi terör örgütlerine destek bahanesiyle destek halkasının en tutarlı ülkesi Katar üzerinden Türkiye’ye uzanmak, Fırat Kalkanını ve devamında uygulanabilecek operasyonları teröre destek konumuna sokup, Türkiye’ye Fetö ile yapamadıkları itibarsızlaştırma senaryosunu yaşatarak Türkiye’nin Hilafet Kalkan’ına gidişini durdurmaktır. Hatta tam tersi Fırat Kalkanı ile oluşturulan Nil’den – Fırat’a engelini ortadan kaldırıp, vaat edilmiş topraklar hedefine ulaşmaktır.

Üst Akıl; yukarıda belirttiğim uygulamalarında Kripto Trump’ı etkin bir şekilde kullanmaya başlamıştır. ABD seçimleri neticesinde,  Üst Aklın rakibiymiş gibi duran Trump, kısa sürede iyi polis kötü polis senaryosunda olduğu gibi Üst Aklın emrinde, Üst Aklın bilinen rengi itibariyle giremeyeceği kapıları açarak içlerine girmeye başlamıştır. Neticede içeriye girdiği yerlere Üst Aklın işine yarayacak nifak tohumları ekerek çıkmaktadır. Ne de olsa damadı ve kızı Yahudi’dir ve bununla övünmektedir. Ağlama duvarında ağlamak turistik bir hareket değil, Yahudi karakteristiği taşımak ya da Yahudi olmak demektir. Üst Akıl, Hilafet Kalkanını durdurmak için Kripto Trump’tan çok istifade edeceğe benziyor. Madrid deki heykelde Hahamın omzuna ayaklarını bastığı ortada elinde Tevrat’la duran Papaz bu işi anlatan net bir simgedir.

Evet;  biz Müslümanlara düşen açık ve net; ‘’Mümin Kardeşliği ‘’emri altında UHUVVET, MUHABBET, TESANÜD VE İTTİHADI saflarımızı daha da sıklaştırarak yerine getirmektir. İslam’a hainlik ve hainler dışında birbirimizle uğraşmayı bırakalım, nefsimiz, küffar ve münafık düşman olarak bize yeter.

YAŞASIN ÜMİT! ÖLSÜN YEİS!

Sadık Güray Balatekin