Pazartesi, 17 Temmuz 2017 08:56

15 TEMMUZ, Kalkışmanın Yıl Dönümü.

Bugün 15 Temmuz, hain kalkışmanın seneyi devriyesi.

Şairlerimiz, yazarlarımız, edebiyatçılarımız, siyasetçilerimiz herkes herbirşeyi söyledi, yazdı ve çizdi.

Bize söylenecek, yazılacak birşey bırakmadılar. Çok da önemli değil.

Zira, ben asıl Milletimizin ne söylediğinin derdindeyim. Nasıl tam bir sene öncesinde, 15 Temmuzda sokaklara inip tanklar, kurşunlar karşısında devleştiyseler, yine bugün aynı ruh ve şuur ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve yurdun dört bir yanında milletimiz yine sokaklara inmiş ve yine devleşmiştir.

Tüm dünyaya en güzel, en açık ve en net bir şekilde mesajını iletmiştir:

-"Bizimle asla oynamaya kalkmayın!"

-"Bu Millet başka Milletlere benzemez!"

-"Oynadığınız ve oynayacağınız tüm oyunlar kendi başınıza dönecektir!"

Hepimiz çok iyi biliyoruzki, tüm dünyanın gözü bu akşam üzerimizde olacaktı. Özellikle üzerimizde ve üzerimizden Ortadoğuda karanlık emeller besleyenler, karanlık projeler yürütmeye çalışanlar tüm dikkatleriyle bu akşam Türkiye'de yaşanacakları izleyecekti.

Necip Milletimiz en güzel şekilde tüm dünyaya mesajını ilan etmiştir.

Biz de tavsiye ediyoruz; ey ABD, ey Rusya, ey Avrupa Birliği Türkiye ile oynamaya kalkmayın. Vakti zamanında çok oynadınız, Sol sağ diye bölmeye kalktınız bölemediniz, Alevi Sünni diye bölmeye kalktınız bölemediniz, Kürt Türk diye bölmeye kalktınız bölemediniz. On senede bir Silahlı Kuvvetlerdeki uşaklarınızı irtica tehtidi diye kışkırtıp darbeler yaptırdınız. Batı Çalışma Grubunuz işe yaramadı. Gezi kalkışmanız işe yaramadı. PKK'nız, PYD'niz de işe yaramayınca son olarak en sinsi projenizi yürürlüğe sürdünüz. Ama yıllarca besleyip büyüttüğünüz en tehlikeli bu projeniz de hüsran oldu. Çünkü, sizin planınız olduğu gibi Allah Tealanın da bir planı vardı ve Allah'ın planının yanında hiç bir plan hüküm süremezdi. Siz bunu bilemezdiniz. Siz bu Milleti de bilemezdiniz. En mükemmel planınız dahi bu Millete sökmedi ve bundan sonra da sökmeyecek! Satın aldığınız 33 dereceli liderler de yok artık.

Bundan sonra aklınızı başınıza alın ve oyunlarınızdan vazgeçin.

Çünkü bu Millet için en kolay şey destan yazmaktır.

Her ne zaman gerekirse yeni destanlar yazılacaktır. İşte bugün sokaklara dökülen Milletimiz selalar eşliğinde bu mesajı adeta haykırmıştır.

Tabii, anlayana... 

Gürcan Onat

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...