Cuma, 22 Aralık 2017 14:51

Dünya ABD den büyüktür

  1. Küresel siyonizm küresel vicdana yenik düşmüştür. Rabbimize hamdolsun.
  1. Red kararını sadece ABD-İsrail ile 7 köy hükmünde ülke vermiştir,
  1. Çekimser ülke sayısı 35. Tek müslüman ülke Bosna Hersek. Onun haricinde müslüman ülke yok. Bu ülkelerin listesi aşağıdadır;

‘Avustralya, Antgua-Barbuda, Arjantin, Benin, Bhutan,Bosna, Kanada,Hırvatistan, Çek Cumhuryeti, Dominikler, Ekvator Guine, Fiji, Litvanya,Lesotho, Meksika, Panama, Paraguay, Filipinler, Polonya, Romanya, Tuanda, Soloman adaları, Güney Sudan, Trinida Tobago, Tuvalu, Uganda, Vanuatu’

  1. Çekimser ülkeler listesinden de görüleceği üzere dikkat çekecek ve küresel etkisi yüksek olan Rusya-Çin-Almanya-İngiltere-Fransa-İtalya gibi ülkeler yok. Ayrıca çekimser ülkelerin evet tarafına daha yakın olduğunu söyleyebiliriz.
  1. Bu tablonun oluşmasında İİT’nın çok büyük etkisi oldu. Bu zemini hazırlayan Türkiye parlayan yıldız oldu. Tabi ki en büyük pay Sayın Cumhurbaşkanımıza ait,
  1. Tarihi bir dönemeç. ABD ve İsrail’e aynı anda tüm dünya ‘Hayır’ dedi. Domine taşı etkisi gösterecektir. Öğrenilmiş çaresizliğin inşallah yıkıldığı bir gün olarak tarihe geçecektir,
  1. Suudi Arabistan, Mısır gibi soru işaretli ülkelerin de tüm müslüman ülkeler ile aynı safta olması ittihadı islamın çekirdeği hükmündedir. Yaşanan sıkıntılara rağmen inşallah ‘tüm müminler kardeştir’ hükmünün neticesini gördük. Provokasyonlara dikkat edilmeli. İslam dünyası bir arada çok büyük güç. Şu anda Suudi Arabistan-İran savaşı planlanıyor. Bazı yayınlarda güç karşılaşmasını  görmeye başladık bile. 
  1. Avrupa ile ilişkilerimizde yeni bir sürecin başlaması için zemin uygundur. Konjonktürden akıllı diplomasi ile istifade edilmelidir. Suriye ve Mısır ile de tüm güçlüklere rağmen yeni bir süreç başlatılmalıdır.
  1. ABD daha önce ringe çıkmadan söylemleri ile rakibini ekarte ederdi. Şimdi ringe çıktı ve buna rağmen nakavt oldu,
  1. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi küresel siyonizmin en büyük korkusu müslümanlar ile hristiyanların aynı cephede bir araya gelmesidir. Kendi eli ile bu tuzağa düşmüştür. 
  1. Henüz hiç bir şey olmadı. Bu karar da tavsiye niteliğinde. Siyonizm de kolay teslimi silah yapmayacak. Aynı şekilde ABD de  yenilgiyi kolay hazmetmeyecek. Yeni şerli planlar devreye girecek. Bazı Batılı devletler duruma göre taraf da değiştirebilir. En büyük güç islam ülkelerinin bir arada olması. Bu özgüvenin oluşması için İİT ve BM oylaması tarihi öneme haiz oldu.
  1. ABD içinde homurdanmalar artacak, Trumpa karşı güvensizlik dip yapacaktır. 
  1. Son not. Birbirinden hiç ayrılmayan ABD-İngiltere ittifakı epeydir yok. Dikkatle not edilmeli ve ciddi analiz edilmeli. Önümüzdeki dönemin önemli konu başlıklarından.

Biz ne dersek diyelim, kim neyi planlarsa planlasın. En büyük ve en güzel planı Rabbim yapıyor. Vakit geldi ise kim neye engel olabilir?

"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada İslamiyet'in olacaktır” 

Bu müjdeye yürekten inanıyoruz.

Ekrem Ata

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...