Cumartesi, 10 Şubat 2018 13:40

Adalet Okulu için ders zili çalıyor!

Genç ASDER, 2017 yılı Eylül ayında başlayan aktif çalışmalarını önemli projelerinden olan 'Adalet Okulu' ile taçlandırıyor.

Adalet Okulu projesi ile gençlerde İslami temelli adalet anlayışını bireysel alanda temel ahlaki ilke olarak yerleştirmek, dünyada yaşanan adaletsizlikler karşısında farkındalıklarını artırmak ve sahih bir duruş sergilemelerini sağlamak, kadim medeniyetimizdeki en ileri adalet uygulamalarını gençlere hatırlatarak geleceğe sağlam bir adalet bakış açısı ile bakmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Konusunda uzman birbirinden kıymetli 10 Hocamız ile 4 farklı alanda 10 ders ile Adalet Okulumuz 4 Mart Pazar günü kapılarını gençlere açıyor.

18-40 yaş arası katılımcılara açık olacak 2018 yılı Adalet Okulumuz,  4 Mart Pazar Günü başlayıp 31 Mart Cumartesi günü geniş katılımlı kapanış dersi ile son bulacak. 4-31 Mart tarihleri arasında her hafta cumartesi veya pazar günü olacak derslerimiz Üsküdar Üniversitesi Merkez Kampüste gerçekleşecektir. Kontenjanımız 60 kişi ile sınırlı olup ayrıca 10 erkek öğrenci 10 kadın öğrenci için ilave kontenjanımız mevcuttur. Kayıtlarımız 25 Şubat Pazar Günü son bulacak olup elektronik ortamda yapılacaktır.

Eğitim sonunda derslerin en az %70'ine katılanlara kapanış dersinde düzenlenecek törenle katılım belgeleri verilecektir. Ayrıca derslerin tamamına katılanlar arasından kura sonucu belirlenen 3 kişiye çeşitli ödüller verilecektir.

Genç ASDER&Genç ASSAM&Üsküdar Üniversitesi işbirliği ile Ezelden Ebede Adaleti konuşacağımız  '1.Adalet Okulu'na sizleri de bekliyoruz.

İlelebet Adalet!

Kayıtlar için tıklayınız;

İletişim: 0534 238 09 87
Okunma 1054 defa Son Düzenlenme Salı, 13 Şubat 2018 15:09
Genç ASDER

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper