Cumartesi, 03 Mart 2018 23:49

Genç ASDER&Genç ASSAM: Dış basının gözüyle Afrin Harekâtı sunumu yapıldı.

Genç ASDER&Genç ASSAM Eğitim Birimi tarafından organize edilen "Afrin Harekâtına(Zeytin Dalı Harekâtı) karşı olan dış basının yaptığı haberler" başlıklı sunum 25 Şubat 2018 tarihinde Üsküdar Üniversitesinde gerçekleştirilmiştir.

Sunumda; Genç ASDER&Genç ASSAM Yönetim Kuruluna, Ülkemizin bekâsına yönelik ciddi tehditler oluşturan pyd-ypg-pkk-deaş başta olmak üzere tüm terör örgütlerini temizlemek üzere güvenlik güçlerimiz tarafından sürdürülen Afrin Harekâtının(Zeytin Dalı Harekâtı)yabancı basında oluşturduğu düşmanca rahatsızlığın boyutu hakkında yapılan haberler üzerinden analizler yapılmış ve soru cevaplar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Ayrıca dış ülkelerin resmî makamlarının yaptıkları açıklamalar üzerine bilgilendirmeler yapılmış ve Harekâtın aleyhinde kara propaganda yapan ülkeler göz önünde bulundurulduğunda Zeytin Dalı Harekâtımızın ne kadar isabetli olduğu kanaati bir kez daha pekişmiş oldu.

Sunumun ardından Genç ASDER&Genç ASSAM Yönetim Kurulu toplantısı icra edilmiştir."

Okunma 209 defa Son Düzenlenme Pazar, 04 Mart 2018 00:49
Genç ASDER

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper