Pazar, 04 Mart 2018 00:10

Genç ASDER, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin ÜSTÜN'ü ziyaret etti.

Genç ASDER, Vefa ziyaretlerine yaptığı hayır çalışmaları ve ASDER'e olan destekleri ile tanınan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emin ÜSTÜN'ü ziyaret ederek devam ettiler.

Ziyarette, Genç ASDER Başkanı Av. Ömer Sefa HACIMUSTAFAOĞULLARI, Genç ASDER Teşkilatlanma Birimi Başkanı Eyüp Birkan ÇANAK, Genç ASDER Eğitim Birimi Başkanı Furkan CANTÜRK ve Genç ASDER Teşkilatlanma Birimi Komisyon Üyesi Ahmet Enes BALAMAN hazır bulundular.

Ziyarette, Sayın Emin ÜSTÜN'e, Genç ASDER&Genç ASSAM'ın çalışmaları hakkında bilgiler paylaşılıp tavsiyeleri alındı. Özellikle Genç ASDER&Genç ASSAM&Üsküdar Üniversitesi işbirliği ile tertip edilecek olan '1.Adalet Okulu konusunda fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca Genç ASSAM'ın çalışmaları hakkında bizlere ufuk açıcı tavsiyelerde bulunan Sayın Emin ÜSTÜN Bey, Genç ASDER'in Teşkilatlanması ve kendi kendine kaynak ve değer üretecek bir yapıya kavuşması hususlarında çok kıymetli tavsiyeler verdiler.

Ziyaret, iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Ziyaret sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve kıymetli görüşleri için Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emin ÜSTÜN'e  en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz.

GENÇ ASDER&GENÇ ASSAM

Okunma 566 defa Son Düzenlenme Pazar, 04 Mart 2018 16:59
ASDER Genel Merkezi

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper