Cuma, 03 Ağustos 2018 15:25

Genç ASDER&Genç ASSAM, Genç İDSB"yi ziyaret etti.

Genç ASDER&Genç ASSAM, STK ziyaretlerine İslam Dünyası Stk"ları Birliği"nin gençlik kuruluşu olan Genç İDSB"yi ziyaret ederek tüm hızıyla devam ediyor.

Ziyarette, Genç ASDER&Genç ASSAM Birim Başkanlarından Eyüp Birkan ÇANAK, Furkan CANTÜRK, Ahmet TAŞER ve Abdulsamet AYHAN hazır bulundular.

Ziyarette, Genç İDSB Başkanı Serdar BAYRAM"a, Genç ASDER&Genç ASSAM'ın çalışmaları hakkında bilgiler paylaşılıp tavsiyeleri alındı. Özellikle İslam Birliğine giden yolda İslam dünyasının Sivil Toplum Kuruluşlarının gençlerinin çatı birliği olan Genç İDSB"nin projeleri hakkında bilgi alınıp İslam Birliği konusunda ortak çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıldı ve ortak projelerle ilgili işbirliği yapılması konuları müzakere edildi.

Ziyaret, iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Ziyaret sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve kıymetli görüşleri içinGenç İDSB Başkanı Serdar BAYRAM"a en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz.

GENÇ ASDER&GENÇ ASSAM YÖNETİM KURULU

Okunma 264 defa
Genç ASDER

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper