Genç Asder İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi Özel

Genç ASDER, ilk toplantısı ile çalışmalarına "Bismillah" dedikten sonra ilk ziyaretini 6 kişilik bir heyetle Ankara"ya gerçekleştirdi.

Genç ASDER, ziyaretine ASDER Genel Başkan Vekili ve Yardımcısı Sn. Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI ile bir araya gelinip Genç ASDER"in çalışmaları hakkında kendisinden tavsiyeleri alınması ile başladı.

Genç ASDER Ankara ziyaretinin ana gündemini teşkil eden buluşma, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ASDER Onursal Başkanı ve ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Adnan TANRIVERDİ Paşamızın Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki makamında gerçekleşti. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Paşamıza Genç ASDER"in kurumsal yapısı, hedefleri konularında genel bir bilgilendirme yapılıp tavsiyeleri alındı. Ayrıca ASSAM"a Genç ASDER olarak nasıl katkılar sunabileceğimiz ve kendisinin Genç ASDER"den beklentileri konusunda tavsiyeleri alındı. Paşamızdan ayrıca yakın tarihlerde gerçekleşecek Genç ASDER Yönetim toplantılarından birinde, ASSAM ile alakalı bir sunum yapılması konusunda söz alınmıştır. Ziyaret, Paşamızın hayır duaları ve temennileri ile son buldu.

Genç ASDER"in Ankara ziyareti, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ASDER Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Şube Başkanı Sn.Dr. Hasan Hüseyin ULUDAĞ ile kısa bir hasbihal edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Ziyaret sırasında bizlere büyük bir teveccüh ve samimiyet göstererek değerli görüş ve tavsiyeleri ile zaman ayıran Sn. Adnan TANRIVERDİ Paşamıza, ASDER Genel Başkanvekili ve Yardımcısı Sn. Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI"na, ASDER Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Şube Başkanı Sn.Dr. Hasan Hüseyin ULUDAĞ"a Genç ASDER Yönetim Kurulu adına en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbim kendilerinden razı olsun.

Okunma 554 defa Son Düzenlenme Cuma, 10 Kasım 2017 12:30

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper