Genç ASDER, Vefa Ziyaretlerine Nevzat Hocalarını ziyaret ederek devam etti. Özel

Genç ASDER, "Vefa Ziyaretleri" kapsamında Üsküdar Üniversitesi Rektörü ve ASDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Nevzat TARHAN Hocamızı ziyaret etti.

Ziyarette, Genç ASDER Başkanı Av. Ömer Sefa HACIMUSTAFAOĞULLARI, Genç ASDER Teşkilatlanma Birimi Başkanı Eyüp Birkan ÇANAK ve Genç ASDER Eğitim Birimi Başkanı Furkan CANTÜRK hazır bulundular.

Nevzat TARHAN Hocamıza, Genç ASDER'in çalışmalarından kısaca bahsedilip kendilerinin tavsiyeleri alındı. Özellikle bir eğitim faaliyeti olması sebebiyle Genç ASDER'in 2018 yılı içerisinde başlatmayı düşündüğü 'Adalet Okulu' projesi üzerinde kıymetli hocamızın tavsiyeleri alındı. Ayrıca ziyarette, Genç ASDER'i faaliyetlerinde Üsküdar Üniversitesinin imkanlarından faydalandırmaları sebebiyle Nevzat TARHAN Hocamıza teşekkürlerimizi sunduk.

Kendilerine ziyaret sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve kıymetli görüşleri için en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okunma 552 defa

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper