Genç ASDER&Genç ASSAM, Bâb-ı Âlem Derneğini ziyaret etti.

Genç ASDER&Genç ASSAM, STK ziyaretlerine Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği'ni ziyaret ederek tüm hızıyla devam ediyor.

Ziyarette, Genç ASDER&Genç ASSAM Başkanı Av. Ömer Sefa HACIMUSTAFAOĞULLARI, Genç ASDER&Genç ASSAM Teşkilatlanma Birimi Başkanı Eyüp Birkan ÇANAK ve  Genç ASDER&Genç ASSAM Eğitim Birimi Komisyon Üyesi Abdulsamet AYHAN hazır bulundular.

Ziyarette, Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KARA, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Yalın KARADAĞ ve Timuçin MERCANOĞLU'na, Genç ASDER&Genç ASSAM'ın çalışmaları hakkında bilgiler paylaşılıp tavsiyeleri alındı. Özellikle İslam Birliğine giden yolda İslam Ülkelerinden Ülkemize gelen öğrencilerle ilgili ciddi çalışmaları ile bilinen Bâb-ı Âlem'in projeleri hakkında bilgi alınıp İslam Birliği konusunda ortak çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıldı ve ortak projelerle ilgili işbirliği yapılması konuları müzakere edildi.

Verimli geçen görüşmede, özellikle Ülkemize Müslüman ülkelerden eğitim görmeye gelen öğrenci hareketliliği hakkında kendilerinden bilgi alıp ortak projeler hakkında mutabakat sağlandı. Kendilerine ASSAM ile alakalı, Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı ve ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan TANRIVERDİ Paşamızın katılacağı bir ASSAM seminerinin müşterek planlaması akabinde Adnan TANRIVERDİ Paşamızı makamında ziyaret edip ortak projelerin anlatılması teklifi yapılmış ve planlama çalışmaları yapılması kararı verilmiştir. Bu çalışmaların taslak çalışmalar haline getirilip Yönetim Kurullarının gündemine taşınması konusunda hemfikir olundu.

Ziyaret, iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Ziyaret sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve kıymetli görüşleri için Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KARA, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Yalın KARADAĞ ve Timuçin MERCANOĞLU'na en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz.

GENÇ ASDER&GENÇ ASSAM YÖNETİM KURULU

Okunma 705 defa

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper