Cuma, 07 Haziran 2013 12:23

DEMOKRASİ HAVARİLERİ NEREDEYDİNİZ.!!?

NEREDEYDİNİZ!!?
Demokrasi havarileri 28 şubatta neredeydiniz.?
Bizler sadece inancımızdan ve eşimizin baş örtüsünden dolayı TSK den ihraç edildiğimizde neredeydiniz.?
Benim kızım daha 2007 yılında üniversite sınavına başörtüsünü çıkartıp peruk takip AĞLAYARAK girmek zorunda kaldığında neredeydiniz.?
Kamusal alan zırvasıyla bu memleketin öz evlatları işsiz aşsız kaldığında neredeydiniz.?
Üniversite kapılarında başörtülü bacılarımız horlandığında hakaret edildiğinde ikna odalarında aşağılandığında neredeydiniz.?
28 şubatcıların sahneye sürdüğü Müslüm Gündüzler ,Ali Kalkancılar ,Fadime Şahinler in oynadıkları tiyatrolar sonucu bu memleketin
inançlı çoğunluğu aşağılandığında neredeydiniz.?
İnancından dolayı TSK dan atılan şerefli Türk subayının kanser tedavisi devam eden eşide GATA dan cıkarıldığında ve kısa süre sonra vefat ettiğinde neredeydiniz.?
İmam hatip okullarında bile başörtüsünü yasaklayan bunun için her okula bir subay (milli güvenlik dersi)görevlendiren oda yetmeyip zaman zaman ikincisi ile onu teftiş ettiren. Okullarda müdür ve öğretmenlere asker muamelesi yaptıran antidemokratik düzenler varken neredeydiniz.?
Dağdaki çobanla benim oyum aynı derecede mi olacak diyen sözde aydınlar varken neredeydiniz.?
Bu örnekleri daha da coğaltabiliriz. Ama derdimi anlattığımı düşünüyorum.
Bence sizin derdiniz demokrasi veya ağaç sevgisi değil.Tekrar bu memleketi yüzde beş azınlığın yönetmesini istiyorsunuz. Anadolunun bağrından çıkan yürekli insanların sermayeye ve yönetime ortak olmasını hazmedemiyorsunuz.
AKPARTİ ve R.TAYYİB ERDOĞAN ne yaptı?
Bu ülkede kendini elit sayanlarla anadolu insanını eşit hale getirmeye uğraştı. Hakları gasbedilen insanların haklarını iade etmeye gayret etti. Türkiye'de ve dünya da müslümanların sesine kulak verdi.
Yaşam hakkına mudahale diyorsunuz . Sizin neyinize mudahale edildi.?İsteyen istediğini yapıyor.İstediğiniz gibi giyiniyorsunuz,
istediğiniz gibi yaşıyorsunuz. Sizin derdiniz sizden olmayanlarında özgürleşmesi ve bireysel haklarına kavuşuyor olması.
Ülkenin Başbakanı işadamları ile yurt dışına gidiyor.Ne için? Ülkenin itibarı için, ekonomisi için, sizler ne yapıyorsunuz O'nu, sadece O'nu değil, Türkiye' mizi zor duruma düşürecek sokak eylemleri ,yakmalar yıkmalar vs.
Neymiş başbakan sert konuşuyormuş. Ne çabuk unuttunuz seçilmiş bir millet vekiline meclis kürsüsünden' Bu kadına haddini bildirecek yokmu' diye bağıran başbakanı. Halkı azarlayan genelkurmay başkanını.
Evet bizler sizin gibi gürültü çıkarmıyoruz. Evimizde oturuyoruz. BAŞBAKANIMIZI bekliyoruz.
SİZLERLE DAHA ÖNCE SANDIKTA HESAPLAŞTIK. YİNE SANDIKTA HESAPLAŞACAĞIZ.

İLERİ DEMOKRASİLERDE OLDUĞU GİBİ...

Nihat ARSLAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu kategoriden diğerleri: « KORKULAN OLMAMALI GEZİ NOTLARI »

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...