Cuma, 26 Nisan 2013 20:59

ASDER, BATSO’daydı

Eski Türk Silahlı Kuvvatleri mensuplarından oluşan ve kısa adı ASDER olan Adaleti Savunanlar Derneği, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Kaplan, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Kaçmaz ve ASDER Ankara Şube Başkanı Kerim Sürel, barış süreciyle ilgili BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu ve üyelerle fikir alışverişinde bulundu. ASDER Genel Başkan Yardımcısı Kaplan, Adaleti Savunanlar Derneği Genel Merkezi adına heyet olarak çözüm süreciyle ilgili görüşmeler yapmak için bölgeye geldiklerini dile getirerek, barış süreciyle ilgili bölgeyi askerlerin farklı bir bakış açısıyla görmek, yerinde değerlendirmek, sivil toplum örgütleriyle ve kanaat önderleriyle görüşmeler yapacaklarını ifade etti. Kaplan, bölgedeki görüşmeleri, rapor haline de getireceklerini söyledi. Başkan Nasıroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölge sorunları ile ilgili kendi görüşlerini içeren raporu heyete sundu.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...