Pazartesi, 27 Mayıs 2013 14:54

Sosyal Etkinlik Programı

ASDER ÜYE VE GÖNÜLLÜLERİ SAROTTERMAL DE BİRARAYA GELDİ

ASDER üye ve gönüllülerinin katıldığı Sarot Termal Otel programı 24.05.2013 -  26.05.2013 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

25.05.2013 saat:21:00 da başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan,  ASDER in Kurucu Başkanı Prof.Dr. Ahmet ALPER ,  ASDER in kurulması aşamasında yaşanan sıkıntılar ve gelinen noktada ASDER in önemine vurgu yaptı.

ASDER Genel  Bşk.Yrd.  Necmettin KELEŞ bey, ASSAM hakkında  bilgilendirme yaparak, önemine ve katılımın artması gerektiği üzerinde durdu.

ASDER Genel  Bşk.Yrd.Mehmet Naci EFE Bey de SADAT ın projeleri hakkında bilgi verdi. SADAT ın alanında kurulan ilk Türk şirketi olduğunu, uluslar arası görüşmelerin devam ettiğini, kısa zamanda anlaşmaların yapılabileceğini  söyledi.

Tüm katılımcılara Genel Sekreter tarafından tek tek söz verilerek  ASDER  ve  faaliyetleri hakkında fikir ve düşünceleri soruldu.

Katılımcıların genel itibariyle ASDER faaliyetlerinden memnun olduklarını, mail ile yapılan bilgilendirmelerin dikkatlerden kaçabildiği, birebir görüşmelerin daha kalıcı ve faydalı olduğuna vurgu yapıldı. Ayrıca  ASDER rozet ve kimlik kartı  çıkarılarak üyelere verilmesi talep edildi.

ASDER Genel Bşk.Yrd . Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI,  Çözüm  Süreci ve Hatay ilimizdeki patlama ile ilgili ASDER in yapmış olduğu çalışmaları ve hazırlanan raporlar hakkında bilgi vererek, ASDER in bölge halkı tarafından çok sıcak karşılandığını ve özel bir öneminin olduğunu anlattı.

Eş ve çocukların da tanışıp kaynaşma fırsatı bulabildiği ve doğal güzellikler arasında, açık ve kapalı şifalı termal havuzdan istifade edilerek program oldukça faydalı geçmiştir.

ASDER GENEL MERKEZİ  

Son Düzenlenme Çarşamba, 29 Mayıs 2013 12:08
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...