Cuma, 18 Aralık 2015 09:20

Hak Arama Mektubu

Değerli Üyelerimiz ve Gönüllülerimiz,

 

TBMM de yeni hükümetin kurulması ile mağdurların haklarının alınması için çalışmalar planlı bir şekilde yönetim kurulumuzca sürdürülmektedir.

Basın duyurumuzun ardından TBMM Başkanımız Sn. İsmail KAHRAMAN ziyaret edilmiştir.

 

Mağdurların haklarının yetkililer ve kamuoyuna duyurulabilmesi için Dernek olarak çalışmalar devam ederken kişilerin bireysel olarak haklarını talep etmelerinde fayda vardır.

 

Hazırlanan örnek mektup ekte gönderilmiştir. Dilekçenin ilgili yerleri doldurularak imzalandıktan sonra (kesinlikle boş göndermeyiniz) mektup ve e posta ile aşağıdaki makamlar, başbakan yardımcıları, ilgili komisyon başkanları ve milletvekillerine gönderiniz.

 

Göndermiş olduğunuz yerler ile dilekçelerinizin bir suretini Derneğimiz Genel Merkezine gönderiniz.

 

Güzel sonuçlar elde etmemiz temennisiyle…

 

MEKTUP ADRESLERİ

 

BAŞBAKANLIK:
Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina B.BlokP.K.:06640Kızılay / Ankara

GENELKURMAY:
Genelkurmay Başkanlığı 06100 Bakanlıklar / ANKARA

 

ADALET BAKANLIĞI:

Adalet Bakanlığı    06659 Kızılay/ANKARA      

 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI:
Bakanlık 06100 Bakanlıklar / ANKARA

 

 

 

E POSTA ADRESLERİ

BAŞBAKANLIK :

Bimer

http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

 

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI:

http://www.tsk.tr/11_iletisim_bilgileri/iletisim_bilgileri.html

 

ADALET BAKANLIĞI

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

MİLLİ SAVUNMA BAKANI

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Son Düzenlenme Cuma, 18 Aralık 2015 09:35
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki Muharrem GÜVEN Pazartesi, 28 Aralık 2015 15:48 yazan Muharrem GÜVEN

    Muharrem GÜVEN 1986/58 Kara kuvvetlerinde Tnak ast.sb. iken cuma günleri namaza gidiyorum diye 2. Zrhlı Tuğ. komutanlığından 19/2/1997 yılında resen göevden ayrıldım oyaktaki tazminat hariç hak alamadım silahım kimliğim elbisem alındı.. işsiz kaldım sağlık güvencem yoktu...evlenemdim kiralık ev tutamadım..dokuz yıl işsiz kaldım ..Annemin emekli parasıyla geçindim ..'2006" Avrupa uyum yasalarıyla Kırıkkale hasandede bel. yerleştim 657 sayılı kanunun 71 maddesine göre maşşım yeni başlayan memur gibi kesildi ...7 yıl .bekledim. 2013 te 926 yasaya göre 32 madde çıktı geri dönüş için baş vurdum ..AYİME haksız bulundum .. 2500 Tl . mahkeme masrafları karşıladım ..Şura karrarı ayrılanlar kimlik ve silahlarını aldılar öz geçmişlerini de aldılar.. Biz halen hakkımızı alamadık doğuda görevliyken Hakkari dağ ve Komanda tuğ. Osaman PAMUK OĞLU Takdir vermişti şimdi ast.sb. olarak görev yaptığım tek kalan şey .. onurum kırıldı ..toplum içinde basit olarak bakılıyoruz..

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...