Cuma, 12 Şubat 2016 16:29

SATILMIŞLARI VE HAİNLERİ LANETLİYORUZ

Basınımızın iki değerli sesinin İstanbul’daki yönetim binalarına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

 

Y.Akit ve Y.Şafak duyarlı gazetecilik anlayışı ile hareket eden, hakkı ve doğruları halkımıza duyuran, milletin yanında olan bir yayın yaptıklarından dolayı, doğru ve dürüst habercilik anlayışına karşı olan  bu hainlerin saldırılarına maruz kalmıştır.

 

Bu saldırıyı gerçekleştiren maşalar Ortadoğu’yu kana bulayan, kan ve gözyaşından beslenen, buraların yer altı ve yer üstü zenginliklerini sömüren emperyal güçlerin taşeronluğunu üstlenmişlerdir.

 

Çevremizdeki çatışma ortamını ülkemize taşımak isteyen ve sözde demokrasi havariliği yapan batılı güçler ve onların yerli uşakları bu emellerine asla ulaşamayacaklardır.

ASDER Camiası olarak Y.Akit ve Y.Şafak gazetelerinin  yönetici ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, onların geçmişte yanlarında olduğumuz gibi bundan sonrada yanlarında olacağımızı  bu vesile ile bildiririz.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI

Yönetim Kurulu Başkan V.

ASDER Basın Sözcüsü

Son Düzenlenme Perşembe, 18 Şubat 2016 17:23
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...