Salı, 01 Mart 2016 15:34

28 Şubat POSTMODERN DARBESİ'nin analizi yapıldı.

Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği(ÖNSİAD)’nin  ile ASDER’in organize ettiği  Darbelerin Analizi Prof.Dr.Nevzat TARHAN ve E.Tuğg.Adnan TANRIVERDİ’nin sunumuyla kahvaltılı olarak ÖNSİAD’da yapıldı.

ÖNSİAD’ın Tekstilkent’teki Genel Merkezinde gerçekleştirilen programa; ÖNSİAD ve ASDER Yönetim Kurulu üyeleri, STK temsilcileri davetliler ve üyeler  katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş şunları söyledi; Türkiye'nin 28 Şubat sürecindeki ekonomik kayıpları büyük çapta iş dünyasını etkilemiştir. Gayri safi milli hasıla da çok ciddi kayıplar ortaya çıkmıştır.

Kısacası 28 Şubat süreci ve ondan sonra ortaya çıkan istikrarsız siyasi hayat Türkiye ekonomisine ve iş dünyasına büyük darbe vurmuştur dedi.

Yoğun bir katılımın olduğu programda, 28 Şubat Postmodern Darbesi'nin hazırlık aşamaları, gerçekleşme süreçleri ve günümüze kadar gelen etkileri Prof.Dr.Nevzat Tarhan ve (E)Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi tarafından tüm yönleriyle ele alındı.

Konuşmacılar tarafından ; darbelerin ülkemiz için tamamen bitmediği, ancak milli iradenin tam olarak ülke yönetimine hakim olması ile darbe süreçlerinin sona ereceği dile getirildi.

ASDER GENEL MERKEZİ

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...