Pazartesi, 10 Şubat 2020 12:58

Genel Merkez Ocak 2020 ayı Faaliyet Özeti

  1. Evlerinden ayrılmak zorunda bırakılan İdlip’teki kardeşlerimiz için “Bir Ekmeği de SEN Paylaş!” sloganı ile un yardım kampanyası başlatılmış olup, yardım faaliyeti devam etmektedir.

 

  1. Üyemiz olup bizlerle birlikte olan ve şu an dünyasını değiştiren arkadaşlarımız için sitemizde    “ Aramızdan Ayrılanlar” bölümü açılmış, arkadaşlarımızın kısa özgeçmişleri ve fotoğrafları sitemize konulmuştur. Onları hayırla yad ediyoruz.

 

  1. “Elazığ Depreminden sonra yaraları sarmaya devam ediyoruz” başlığı altında yeni bir Yardım Kampanyası düzenlenmiş, Elazığ depreminin ardından yapılacak yardımların toplamı 10.000 TL’yi geçmiştir. Yardımda bulunan herkese teşekkür ederiz.

 

  1. Yunus Doğa Sporları Derneği (YUSDER)’nin organize ettiği ve üyelerimizen de katıldığı Deprem Eğitimi ile  Trekking Eğitimi  ardından Belgrad Ormanında Doğa Yürüyüşü 12.01.2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

 

  1. Ynt. Krl. Üyelerimizden, Reşat Fidan, Ferruh Uluca ve Seydi Dağlı, Bağcılar'da bulunan SEPARİNDER’i Ziyaret etmiştir, Ziyarette Dernek Başkanı Cengiz UZUN, Dernek olarak yapmış olduğu çalışmalar konusunda bilgi vermiştir.  SP'li kişiler hakkında hedeflerini dile getirmiştir.

 

  1. Uluslararası Osmanlı Mirasını İhya ve Koruma Derneği (İHYAMİRAS) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ASDER’i ziyaret etmiştir. Ziyarette Kudüs’te Osmanlı’dan kalan eserlerin onarımı ve restorasyonu ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vermişlerdir. Karşılıklı fikir alışverişi yapılarak sıcak bir ortam oluşmuştur.

 

  1. Yazarlarımızın Dünya ve Türkiye gündeminde öne çıkan başlıklar ve konular üzerine fikir ve görüşlerini kamuoyu ile paylaşmışlardır.

 

  1. 08 Ocak 2020 tarihinde “Ortadoğudaki Son Gelişmeler ve İran” konulu TGTV nin organizasyonunda yapılan istişare toplantısına katılınmıştır.

 

  1. Asder Senelik İstişare ve Değerlendirme Yönergesi yönetim kurulumuzca 25.01.2020 tarihinde onaylanmış ve yürürlüğe girmiştir.

 

  1. Asder yasa teklifi ile ilgili Ankara’da yapılan çalışmaların ne merkezde olduğuna dair Komisyon Başkanı tarafından yönetim kurulu bilgilendirilmiş, çalışmaların devam ettiği bildirilmiştir.

 

  1. Filistin Davası Onurumuzdur konusunda basın açıklaması Genel Başkan Yrd. Ve Konya Şube Başkanı Mehmet Kanmaz tarafından yapılmıştır. 29.01.2020

 

  1. Antalya İl Temsilciliğine Hakan ŞİMŞEK görevlendirilmiştir. Başarılı çalışmalarından dolayı görevi sona eren Enver ÖZTÜRK’e yönetim kurulumuz tarafından teşekkür edilmiştir.

 

  1. Asder üyelerinin fikir ve görüşlerinin paylaşılabileceği, kendi aralarında sosyal birlikteliğin sağlanacağı ASDER DÜŞÜNCE GRUBU kurulmuştur.

 

 

Reşat FİDAN

Genel Sekreter

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Şubat 2020 14:39
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...