Cuma, 28 Şubat 2020 17:25

İçimiz Kan Ağlıyor !

Öncelikle kendi Ülkemizin sınır güvenliği ile bölgenin güvenliğini sağlamak, insanlık adına Suriye- İdlip’de ki kardeşlerimizi korumak, amacıyla Suriye’de bulunan askerimize yönelik Suriye rejim güçleri tarafından düzenlenen alçakça saldırıda 33 askerimiz şehit olmuş, bir kısım askerimiz de yaralanmıştır.

Milletimize ve askerimize karşı yapılan bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

 Askerimize yapılan bu saldırı, aynı zamanda NATO üyesi diğer ülkelere de yapılmış bir saldırıdır. Uluslararası antlaşmalar gereği Suriye rejim güçlerine bunun karşılığı en ağır bir şekilde, mutlaka verilmelidir.

 Daha önce ASTANA ve SOÇİ Anlaşmalarında alınan kararlar gereği rejim güçleri derhal belirtilen sınırlara çekilmeli, Türk Askeri gözlem noktalarında bölgenin güvenliği kesinlikle sağlanmalıdır.

 Ülkemiz ve Milletimiz, hainler tarafından tarihte bir çok kez alçakça saldırılarla karşı karşıya kalmış, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimiz bu saldırıları bertaraf etmiş ve yine edecek güçtedir.

 Bu zor zamanda birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, devletimizin ve askerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha yüksek bir sesle haykırıyoruz.

 Derneğimiz mensubu emekli subay, astsubay, uzman çavuş, sivil memur, işçiler ile gönüllülerimizin, verilecek her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu bildirir, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz.

 Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla.

 

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER)

Yönetim Kurulu

 

Son Düzenlenme Cuma, 28 Şubat 2020 17:37
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...