Pazartesi, 01 Mart 2010 13:35

Ak Parti İstanbul il Başkanlığı'ndan Gelen Heyet Derneğimiz Genel Merkezini Ziyaret etti.

26 Şubat 2010 Cuma günü Saat 17:00 da Ak Parti İstanbul il Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Koordine kurulundan İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Av. Işıl KARTER, Halkala ilişkiler Birim Başkanı İbrahim BEKTAŞ ve Halkala İlişkiler Birim Başkanı Kaan ÖRNEKLİ Dernek genel merkezini ziyaret etti.

Ziyarete gelenleri Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr. Nevzat TARHAN karşıladı. Dernek yönetim kurulu üyelerinin da hazır bulunduğu görüşmede gelen heyete derneğimiz hakkında bilgi verildi. Üyelerimizin maruz kaldığı haksızlık belgeleri ile anlatıldı. Bir an önce YAŞ kararları ile ordudan tasfiyelerin durdurulması gerektiğini dile getirildi.

Gelen heyete, Genel Başkanımız Sayın TARHAN şu anda gündemde konuşulan darbe palanlarını yapıldığı yıllarda ASDER olarak Ankara da yaptığımız "Darbelerin Karanlığında Kaybolan Değerlerimiz" panelini hatırlatarak ülkemizde çağdaş demokrasinin bir daha kesintiye uğratılmaması için alınacak tedbirler hakkında derneğimizin görüşlerini iletti. Özellikle istikrarın devamına vurgu yapıtı.

Dernek yöneticileri tarafında ülkenin öncelikli ihtiyacının, çağdaş, geniş katılımlı, bireyi öncelikleyen, Milletin iradesinin tecelli ettiği TBMM’nin tüm kurum ve kuruluşlara hakim olduğu yeni bir Anayasa olduğu vurgulandı.

Av Işıl Hanım gelmeden önce derneğimiz Web sitesini incelediğini çok istifade ettiğin söyledikten sonra sorusu üzerine Genel Başkanımız Sayın TARHAN Ak Partinin başlattığı Demokratik Açılımı değerlendirdi. Dernek olarak Demokratik Açılımı desteklediğimiz, Ak Partisinin bu çalışmaya başlamasından önce derneğimizin 08 Mart 2009 da “Tarihten Bugüne Kürt Meselesi ve çözüm Önerileri” Paneli yatığını söyledi.

Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyaret 19:00 da sona erdi.

Genel Başkanımız Sayın TARHAN misafirleri uğurlarken derneğimizin hazırlamış olduğu “Yüksek Askeri Şura ile ilgili mevzuatta yapılması teklif edilen değişiklikler”, “Ben Disiplinsizi Değilim”, Ankara Şube üyelerinden Kemal ŞAHİN’in yazdığı “Bağımsız Türk Mahkemelerinde Yargılanmak istiyorum”, Genel Merkez üyemiz Vehbi HORASANLI’nın yazdığı “Bahriyede 15 Yıl” Rahmi ERDEM Beyin yazdığı “Mahzun Madalya”, Prof.Dr.İskender PALA’nın yazdığı “İki Darbe  Arasında”, dernek olarak yapmış olduğumuz panellerin tebliğlerini içeren kitapları ve dernek bültenlerini hediye etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 04 Mart 2010 12:56
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki mehmet KOÇULU Pazartesi, 08 Mart 2010 23:58 yazan mehmet KOÇULU

    SAYIN KOMUTANLARIM SİCİLEN EMEKLİ UZMN JAN ÇAVUŞ MEHMET KOÇULIU SİZLER GERÇEK KOMUTANLARSINIZ SAYGILAR

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...