Çarşamba, 19 Mayıs 2010 19:36

ASDER Kayseri Şube Başkanımız Kemal METE Sivil Dayanışma Platformu Toplantısında.

Sivil Dayanışma Platformu Kayseri Buluşması Şehir Tiyatro Salonunda 17 Mayıs 2010 Cumartesi günü yapıldı.

Yapılan toplantıda derneğimizi ASDER Kayseri Şube Başkanı Kemal Mete temsil etti ve konuşma yaptı.

Ayrıca diğer konuşmacılar la birlikte Kayseri'deki özel radyoların ortak programında konuşmacı olarak yer alan  ASDER Kayseri Şube Başkanımız Mete konuşmalarında, mevcut anayasadaki YAŞ kararlarının yargıya kapalı olmasını eleştirdi. Mete,  ordudan ihraç edilme prosedüründeki hukuksuzluğu vurguladı. Mete, yeni anayasa ile getirilecek olan değişiklik ile en azından haklarındaki suçlamaları somut olarak öğrenerek, gerekli savunmayı yapabileceklerini belirtti.
 

Mete konuşmasında "kol kırılır yen içinde kalır" diyerek kendilerine yapılan haksızlığı halka yansıtmadıklarını, ancak referandum nedeniyle halkın karar vereceği düşüncesiyle mevcut adaletsizliği herkesin bilerek buna göre oy kullanması gerektiğini anlattı.

Son Düzenlenme Perşembe, 20 Mayıs 2010 19:37
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...