Çarşamba, 13 Temmuz 2011 14:45

Asder Yönetim Kurulu, Tgtv.Yönetim Kurulu Başkanına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Derneğimizin ve ulusal düzeyde yüzün üzerinde STK.nın üyesi  olduğu çatı sivil toplum kuruluşu olan TÜRKİYE GÖNÜLLÜ KÜLTÜR TEŞEKKÜLLERİ VAKFI (TGTV) nin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Av. Hamza  AKBULUT ve Yönetim Kurulu Üyelerine Derneğimiz Yönetim Kurulu  tarafından HAYIRLI OLSUN ziyaretinde bulunulmuştur.

Ziyarette Dernek çalışmalarımız hakkında bilgi verilmiş, TGTV.nin koordinesinde daha iyi ve faydalı hizmetlerin yerine getirilebileceği görüşü iletilmiştir.

 

ASDER DEN TEBRİK ZİYARETİ

Adaleti Savunanlar Derneği  11 Temmuz 2011 tarihinde TGTV genel merkezine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.  Heyet TGTV’de başlayan yeni dönem  ve yeni yönetimi tebrik  etti.

ASDER genel sekreteri Nurettin Yavuz, TGTV’yi sivil toplumun karargahı olarak gördüklerini  söyledi. Bu karargahda yapılacak planlamalar ile TGTV üyelerİ arasındaki koordinasyon ve  işbirliğinin artacağını ifade etti.

ASDER genel başkan yardımcısı Gürcan Onat,  zamanın STK zamanı olduğunu ve TGTV’nin bu dönemde daha da önemli hale geldiğini söyledi.

ASDER denetleme kurulu başkanı Reşat Fidan, ASDER olarak  YAŞ kararları ile ordudan uzaklaştırılan kişilerle ilgili çıkartılan 6196 sayılı kanun ile mağduriyetlerin  giderilmeye başlandığını, ancak  harp okullarında yapılan uygulamalar ile ailelerin ve öğrencilerin yeni  mağduriyetler yaşadığını, hak kayıplarının yanında yüklü tazminat miktarları ile karşı karşıya kalan ailelerin olduğunu söyledi.

TGTV başkanı Av. Hamza Akbulut, ASDER heyetine teşekkür etti. Üyelerimiz ile olan koordinasyonumuz meselesi ile ilgili  dile getirilen beklenti ve tekliflerin dikkate alınacağını söyledi.

 

ASDER  Heyeti

Gürcan Onat – Genel Başkan Yrd.

Nurettin Yavuz  – Gen Skr.

Reşat Fidan  –  Denetleme Kurulu Başkanı

Hayrettin Kocaoğlu  –  Haysiyet Divanı Bşk. Yrd.

 

TGTV Heyeti

Av. Hamza Akbulut – Yön. Kur. Bşk.

Mustafa Şimşek – Bşk. Yrd.

Av. Mustafa Yağmur – Bşk. Yrd.

İbrahim Balcıoğlu – Yön.Kur. Üyesi /Muhasip

Hüseyin Oruç – Yön. Kur. Üyesi

 

Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Mart 2012 16:19
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...