Cumartesi, 01 Haziran 2013 17:30

Güneymarmara Ziyareti Oldukça Verimli Geçti

28 Mayıs 2013-Salı: Yalova kent konseyi,Yasiad ve Müsiad merkezleri, Yalova’da görevli Asder üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret edilerek, çözüm süreci ile ilgili görüş ve izlenimlerimiz hakkında bilgi alışverişi yapılmış ve oldukça verimli geçmiştir.

Öğleden sonra Bursa'ya geçilerek; Bugiad, Müsiad ziyareti gerçekleştirildi. Yerel basın kuruluşları ile basın toplantısı yapıldı. STK'lar birliği(İncirli Kültür Merkezinde),Anadolu Dernekler Birliği ve İllede Barış Platformu temsilcileriyle, aynı gündem üzerine çok verimli görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Akşam saatlerinde Asder üye ve gönüllüleriyle istişare toplantısı yapılmış, görüş ve temenniler alınarak gerekli bilgi paylaşımı yapılmıştır.

 

29 Mayıs 2013-Çarşamba: Öğle saatlerinde Bilecik'e varılmış ve İl temsilcimiz tarafından organize edilen basın ve kamu (M.Eğt,Tarım,Sağlık ve Şehircilik) il müdürleri ve çözüm süreci konusuna ilgi duyan bir avuç bilinçli vatandaşın katılımıyla çok verimli bir basın toplantısı gerçekleştirilmiştir. 

Eskişehir'de; Halkların Demokratik Kongresi Bşk.lığı, Hacbektaş Veli Derneği, Birlik Vakfı ve RE-DER Başkan ve yöneticileri ile görüşmelerde bulunulmuştur. Akşam ise Asder üye ve gönüllülerinden oluşan kalabalık bir grup ile istişare ve ASDER VİZYONU üzerinde çok verimli ve sıcak bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

 

Yalova – Bursa – Bilecik – Eskişehir ziyaretini  gerçekleştiren Asder Yönetim Kurulu Heyetine, İl Temsilcilerine ve yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

 

Prof.Dr.Nevzat TARHAN

Genel Başkan

Son Düzenlenme Pazartesi, 03 Haziran 2013 11:04
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...