Pazartesi, 07 Aralık 2020 10:30

Asder Konya Şube Kasım 2020 ayı Faaliyet Özeti

1-) KASIM  ayında ; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ nı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dar kapsamlı buluşma ve ziyaretler gerçekleştirdik.

2-) 09 Kasım pazartesi günü; Konya’da kurulan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı dijital gösterim merkezini ziyaret ederek yetkililerden pandemi sürecinde halkımıza yansıtılan sosyal medya iletişimi ile ilgili bilgi aldık.

3-)13 Kasım Cuma  günü Çocuk Kütüphane Haftası sebebiyle Konya İl Halk Kütüphanesini ziyaret ettik.

4-)21 Kasım Cumartesi günü arkadaşlarımızla birlikte dernek binamızda sohbet maksatlı bir araya gelip hasret giderdik.

 5-)24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle  öğretmenleri temsilen  Memur-Sen’i temsilen Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Turhan Beyi ziyaret ettik.

6-)25 Kasım Çarşamba  günü; Diş Hekimleri günü sebebiyle Konya Ağız Diş Sağlığı ve Tedavi Hastanesini ziyaret ettik.

7-)29 Kasım  Pazar günü  Akşam; Asder Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısına elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

8-)Korona virüs hastalığına yakalanan yakın arkadaşlarımızı yanlarına gidemesek de telefon ile arayarak hal ve hatırlarını sorup Allah(c.c)’den şifa duasında bulunduk.

9-)Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’le Çalışmalarına destek olmak adına her ay yaptığımız  tebrik ve başarı dualarımızı bu ay’da  iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

                                                                                            

Mehmet KANMAZ

Konya Şube Başkanı

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Aralık 2020 11:36
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...