Pazartesi, 08 Şubat 2021 16:30

Konya Şube Ocak 2021 ayı faaliyetleri

1-) 2021 Yılının ilk ayı Ocak  ayında ; ‘’Asder cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dar kapsamlı buluşma ve ziyaretler gerçekleştirdik.

2-) 04 Ocak Pazartesi günü; Bir zamanlar ülkemizin öncelikli sağlık problemi olan Verem hastalığıyla ilgili kurulan ve hiç taviz vermeden bugüne kadar devam eden veremle mücadele için kurulan ve aktif durumda olan Konya Verem Savaş Derneğini ve sorumlu Hekimi Dr. Fahri Çetiner Bey’e dar kapsamlı ziyarette bulunduk.

3-) 08 Ocak Cuma  günü; Toplumun önemli gerçeği olan görme engelli vatandaşların sorunları için kurulan Konya Altı Nokta Körler Derneğine ziyarette bulunarak engelli kardeşlerimizle ilgili yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında aynı zamanda hafız olan Ali Hocamızı ziyaret ettik ve kendileri ile istişarelerde bulunduk.

4-) 11 Ocak Pazartesi günü; Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı aynı zamanda “Anadoluda Bugün” gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Ekmekçi Beyi ziyaret ettik ve sorunlarını dinleme imkanı bulduk.

 5-) 19 Ocak Salı günü; Asderli dostların sorunlarını dinlemek ve aynı zamanda farklı konularda görüşlerini almak üzere Konya Milletvekili Sayın Orhan Erdem Bey’i dernek ofisimizde misafir etme imkanı bulduk.

6-) 22 Ocak Cuma günü; Şehrimizde millet bahçesi olarak hizmet etmek üzere ihalesi yapılan tesisin temel atma töreni için misafirimiz olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum Bey’in   iştirak ettiği programa katıldık.

                                                                                                                                                                           7-) Assam-Asder olarak aylık seminer programları çerçevesinde 31 Ocakta  elektronik ortam da icra edilen ve Sayın Adnan Tanrıverdi Paşamızın konuşmacı olarak katkı verdiği  semineri takip etme imkanı bulduk.

 

8-) 31 Ocak  Pazar günü ; Asder genel merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

9-) 29 ocak Cuma günü; Korona virüs hastalığına yakalanan yakın arkadaşlarımızı yanlarına gidemesek de telefon ile arayarak hal ve hatırlarını sorup Allah(c.c)’den şifa duasında bulunduk.

10-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’e çalışmalarına destek olmak adına   tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da  iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

 

MEHMET KANMAZ                              

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI                                                                               

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...