Cumartesi, 16 Mart 2019 09:39

Yenizelanda’daki Hain Saldırı Fevri Değildir

Filistin, Dogu Türkistan, Afganistan, Irak, Myammar, Suriye ve dünyanın dört bir yanında Müslümanlara zulüm devam ediyor. Bu Zalimlerin başına ve tetikçilerine maalesef İslam diyarından da destek olanlar var.

Yenizelanda’da kahpece şehit edilen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm islam aleminin başı sağolsun.

Katillerin manifestosunda Türk Milletinin ve Cumhurbaşkanımızın adının geçmesi rastlantı değildir. Bu, şer güçlerin organize şekilde tetikçi örgütleri devreye soktuklarını gösteriyor. Bu saldırı fevri bir saldırı değildir.

Türk İslam dünyası ve diğer mazlum milletlerin sesi olan devletimiz ve milletimiz ne yapmalı cevabımız ne olmalı?

Şer  güçlerin manifestosunda da yer alan  Ayasofya derhal müzelikten çıkarılıp Camiye çevrilmeli ve Ayasofya Camiini müzeye çeviren en hafifinden gafiller Fatih Sultan Mehmet Han'ın lanetinden, Milletimiz de vebalden kurtarılmalıdır.

Ayasofya Camiinin müzeye çevrilmesi, tek nüsha hazırlanmış olan ve Fransız Milli Kütüphanesinde saklanan Lozan antlaşmasında kabul edilmiş bir hüküm ise ve devlet buna uymak zorunda ise sivil inisiyatif fiili durum yaratarak Ayasofya Camiini her vakit Ezan okuyup Camii olarak kullanmalıdır. Sultanahmet Camii cemaati ve halkımız seccadesini alıp her vakit Ayasofya’da namazını kılmalı, Türkiye’nin her yanından Ayasofya'ya seferler düzenlenmelidir. Gönüllü sivil toplum örgütleri sivil inisiyatifi başlatmalıdır. Devletin eli şimdilik bağlıysa yönü ve istikameti bağlı değildir. Halkımızın ise eli kolu serbest istikameti ise bellidir.

Dr.H.Hüseyin Uludağ

ASDER Gn.Bşk.Yrd.

Ankara Şube Bşk.

Son Düzenlenme Cumartesi, 16 Mart 2019 09:51
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...